Mamino blago

Tvoje dijete Mamino blago

Personalizirana priča o najjačoj vezi & najvećoj ljubavi

Mamino blago
219,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 3-9 god.)
OPIS:
[Oprez: izaziva čvršće zagrljaje]
Personalizirana priča koja slavi najveću ljubav na svijetu – onu između mame i djeteta. Spremi se na suze, ali i na ludu avanturu po Maštlantiku.
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 44 stranice, tvrdi uvez, A4 polegnuti format
  • kreiraj likove djeteta i mame
  • dodaj dvije fotke i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

NAJBOLJI POKLON ZA MAMU I DIJETE

„Ovo je TAKO dobro! Nisam mogla zaustaviti suze, tako me dirnula. A moja Petra je bila oduševljena - priča u kojoj su ona i njena mama glavne junakinje je definitivno bila pun pogodak. Ne ispušta je iz ruku i zasad ju čitamo svaki večer, bez iznimke.“

Katarina G.

inspiration-button-book-38
Kratki sadržaj
“Mamino blago” je priča o najvažnijem odnosu na svijetu: onom između mame i djeteta. Odnos je to prepun ljubavi, ali i sukoba.
Upravo to: bezuvjetna ljubav s jedne strane i sva težina svakodnevice s druge strane, prikazano je u ovoj fantastičnoj priči u kojoj mali sukob i neslaganje dovede do velike avanture po Maštlantiku.
Na tom putovanju dijete susreće svoju mamu kao kapetanicu broda i otkriva da je blago za kojim traga – upravo ono samo.
Avantura je začinjena susretom s jednookim klobučarem, dvoglavim sirenama, kamenim divovima, knjiškim moljcima i brojnim drugim neobičnim stvorenjima i događajima.
O AUTORIMA OVE KNJIGE
Andrijana Majstorović
(autorica teksta)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je osam priča, a njezin dramski tekst “Glazba badnje noći” izveden je na Lidranu 2017. godine.

Aleksandar Zolotić
(ilustrator)

Od kad ima svoju djecu, Aleksandar je još više zavolio ilustraciju. Petra i Vasilije njegovi su glavni kritičari.

Aleksandar je illustrator sa beogradskom adresom i svjetskom karijerom. Njegove ilustracije odišu svježinom, živih su boja i prepune detalja koje cijeni zbog vjerodostojnosti:“Detalji, ili privid detaljnosti, čak iako su smešteni u neki izmišljen svet ostavljaju posmatraču taj neki utisak autentičnosti.”Diplomirao je 2012. na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Surađuje sa vodećim svjetskim izdavačima uz posredstvo ilustratorske agencije Bright iz Londona. Radio je u studiju za razvoj video igara Mad Head Games, a s produkcijskom kućom Digitalkraft radio je na kratkom animiranom filmu „Eho“ koji je 2018. godine osvojio brojne festivalske nagrade.

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i