Kako smo došli na svijet?

Tvoje dijete Kako smo došli na svijet?

Najtoplija personalizirana priča o tvojim blizancima

Kako smo došli na svijet?
209,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 0-3 god.)
OPIS:
Najtoplija personalizirana priča o TVOJOJ OBITELJI dirnut će te do suza. Sve što je potrebno za blizanački par stoji u najmedenijem receptu na svijetu. Jedna mama, jedan tata - i nekoliko začina...
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 34 stranice, tvrdi uvez, A4 format
  • kreiraj likove mame, tate i blizanaca
  • dodaj dvije fotke blizanaca i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

Čuvat ćemo je zauvijek

"Napokon je stigao i naš primjerak ove #musthave knjige. Ne mogu vam opisati kakve se emocije kriju unutar njenih korica. Čuvat ćemo je zauvijek, a toliko ću dugo i ja pamtiti reakciju svojih dečkića kad su se u njoj prepoznali. Sreća neviđena!"
Ana-Marija M.

inspiration-button-book-36
Kratki sadržaj
«Kako si došao na svijet – pitanje je prilično bitno i zahtijeva da se na njega odgovori iskreno i hitno. 
Svako dijete trebalo bi znati kako stvari stoje pa tako i oni mališani što stigoše u dvoje.»
Knjiga „Kako smo došli na svijet?“ slijedi logiku šaljive rimovane priče „Kako sam došao na svijet?“ koja razotkriva stare zablude. 
Naravno da bebe (ni one „pojedinačne“ niti one „u paru“) 
ne donose rode, no pravo pitanje glasi: tko ih donosi? 
Pa, postoji jedna stara kuharica „Čarolije, vragolije i druge ljubavolije“ – a u njoj se krije recept za svaku bebu (i sve blizance!) na ovome svijetu.... Osnovni sastojci toga recepta su, naravno, mama i tata! 
No, kako se postupak kuhanja i povezivanja tih sastojaka provodi, te koristi li se u receptu i kakvi začin, saznajte sami!
Što mame kažu o knjizi
Marija B.
(@sreca.na.kvadrat)

Personalizirane knjige zasigurno će izmamiti osmijehe na licima vaših mališana. Ali i potaknuti niz zanimljivih pitanja. ❤️

U ovoj prekrasno personaliziranoj priči djeca se uče koji su to glavni sastojci koji čine recept za ljubav temeljem koje su upravo oni nastali. Knjiga obiluje pametnim i duhovitim personaliziranim detaljima, kao i fotografijom blizanaca unutar priče.

Vedrana L.
(@vedrana_lukanovic)

Savršen poklon, savršena uspomena za cijeli život. Naše blizanke Julia i Doris uživaju u priči u kojoj su upravo one glavni likovi

Rasplakali smo se od srece kad smo otvorili ovaj divan poklon. Svaka stranica je pisana sa puno ljubavi i topline. Savršen poklon, savršena uspomena za cijeli život. Naše blizanke Julia i Doris uživaju u priči u kojoj su upravo one glavni likovi.

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i