i dolazak na svijet

Tvoje dijete i dolazak na svijet

Najtoplija personalizirana priča o tvojim blizancima

Kako smo došli na svijet?
199,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 0-3 god.)
OPIS:
Najtoplija personalizirana priča o TVOJOJ OBITELJI dirnut će te do suza. Sve što je potrebno za blizanački par stoji u najmedenijem receptu na svijetu. Jedna mama, jedan tata - i nekoliko začina...
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 34 stranice, tvrdi uvez, A4 format
  • kreiraj likove mame, tate i blizanaca
  • dodaj dvije fotke blizanaca i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

Čuvat ćemo je zauvijek

"Napokon je stigao i naš primjerak ove #musthave knjige. Ne mogu vam opisati kakve se emocije kriju unutar njenih korica. Čuvat ćemo je zauvijek, a toliko ću dugo i ja pamtiti reakciju svojih dečkića kad su se u njoj prepoznali. Sreća neviđena!"
Ana-Marija M.

inspiration-button-book-36
Kratki sadržaj
«Kako si došao na svijet – pitanje je prilično bitno i zahtijeva da se na njega odgovori iskreno i hitno. 
Svako dijete trebalo bi znati kako stvari stoje pa tako i oni mališani što stigoše u dvoje.»
Knjiga „Kako smo došli na svijet?“ slijedi logiku šaljive rimovane priče „Kako sam došao na svijet?“ koja razotkriva stare zablude. 
Naravno da bebe (ni one „pojedinačne“ niti one „u paru“) 
ne donose rode, no pravo pitanje glasi: tko ih donosi? 
Pa, postoji jedna stara kuharica „Čarolije, vragolije i druge ljubavolije“ – a u njoj se krije recept za svaku bebu (i sve blizance!) na ovome svijetu.... Osnovni sastojci toga recepta su, naravno, mama i tata! 
No, kako se postupak kuhanja i povezivanja tih sastojaka provodi, te koristi li se u receptu i kakvi začin, saznajte sami!
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i