Ptičji Eldorado

Tvoje dijete Ptičji Eldorado

Personalizirana pernata avantura za mamin duo (dva brata, dvije sestre ili brata i sestru)

Ptičji Eldorado
199,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 3-9 god.)
OPIS:
Jednim poklonom oduševi oboje i poveži svoj duo! Neka dobro protrljaju oči, jer u ovoj personaliziranoj pernatoj avanturi nastupaju zajedno. 
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 40 stranica, tvrdi uvez, A4 format
  • kreiraj likove djece
  • dodaj dvije fotke djece i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

Luda pustolovina za dvoje


"Ova knjiga je luda pustolovina i moji klinci nisu mogli doći k sebi. Neprestano su me ispitivali kada su to oni bili u Eldoradu. Za njih je ovo bilo posebno iskustvo, a tim draže što su na ovom putovanju bili zajedno." 
Sandra R.

Saznaj više
Kratki sadržaj
A što ako... Što ako ptice u jesen uopće ne odlaze u toplije krajeve? Što ako odlaze u neki samo njima znani svijet? Što ako, umorne od Zemlje i nas Zemljana, odlaze na neki drugi planet, u neku drugu dimenziju, na neku vrstu ptičjeg godišnjeg odmora? Kako bi taj odmor izgledao?
Odgovore na sva ta pitanja možete dobiti samo ako zavirite u Ptičji Eldorado - bajku u kojoj u glavnoj ulozi nastupaju dva brata, dvije sestre ili brat i sestra zajedno!
Ah, kakva će to avantura biti! Posjetit ćete najluđa mjesta: Pernate livade, Staze ludih trkačica, Polje divovskih jaja, Čudesne slapove... i upoznati najluckastije ptice - od Slonovskih ptica, davno izumrlih na planetu Zemlji, preko šašavih trkačica koje se bez prestanka utrkuju već 200 godina, do 3 vječno posvađana brata-zmaja koji rigaju raznobojne vatre. A jedna će ptica na tom putovanju postati vaš najbolji prijatelj... Koja? Zavirite u bajku i otkrijte sami...
Što mame kažu o knjizi
Katarina S. 
(@__g.girls__)

Šteta što nas nitko nije mogao snimiti dok sam im čitala! „Ptičji Eldorado“ čitat ćemo opet i opet do daljnjeg jer tako je to s njima kad im se priča svidi. I ja sam se uživila i nasmijala.

Jedna od mnogih stvari zbog koje sam jako ponosna na svoje curice je njihova ljubav prema knjigama i čitanju. Malo je reći da su bile oduševljene „Ptičjim Eldoradom“. Baš ste nas razveselili - ideja, koncept, priča - sve je za deset. Čitat ćemo je opet i opet do daljnjeg jer tako je to s njima kad im se priča svidi. Šteta što nas nitko nije mogao snimiti dok sam čitala! Oduševljene su i morat ću sve koje postoje naručiti ako se njih pita. Sretna sam što toliko vole knjige i nadam se da će tako i ostati. Samo nastavite sa svojim stvaranjem, maštom i kreativnošću ovako uveseljavati i klince i roditelje. I ja sam se uživila i nasmijala. 

Dijana G.
(@my_part_of_the_universe)

„Ptičji Eldorado" je luda avantura u koju klinci idu zajedno, jer samo tako čarolija djeluje. Pa zar to nije predivno? Jedva čekamo uskočiti u ovu pustolovinu

Kakvo bi to ljeto bilo bez ludih avantura? Nikakvo, naravno! Zato smo mi svoje dečke poslali u divnu pustolovinu u Ptičji Eldorado i to ZAJEDNO. Jer samo tako čarolija djeluje. Pa zar to nije predivno? Gdje su sve bili i što su sve vidjeli, nećemo vam otkriti, iako njihova začuđena lica govore sasvim dovoljno... Hvala vam, dragi Snovotvorci, na ludim avanturama za njih i mirnom godišnjem za nas! ;)

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i