u Ptičjem Eldoradu

Tvoje dijete  u Ptičjem Eldoradu

Bajka u kojoj su glavni likovi dva brata/dvije sestre ili brat i sestra

Ptičji Eldorado
199,00 kn
Knjigu očekuj između 20. Studeni 2018. i 25. Studeni 2018.

Bajka u kojoj su glavni likovi braća i sestre!(za uzrast 5-9 godina)
Jednim poklonom oduševi oboje! Neka dobro protrljaju oči, jer u ovoj personaliziranoj pernatoj avanturi nastupaju brat i sestra, dva brata ili dvije sestre zajedno!
SPREMNO ZA POKLANJANJE:
  • 40 stranica, luksuzni 140 gsm papir
  • tvrdi uvez i personalizirane korice
  • dimenzije: A4, 216x303 mm
  • besplatno ukrasno pakiranje
Personaliziraj
Recenzije kupaca

PROČITAJ ZAŠTO JE OVA KNJIGA NAJBOLJI POKLON ZA BRAĆU I SESTRE

"Hvala našoj teti na najoriginalnijem poklonu! Nera i Luna nisu mogle vjerovati kad su se ugledale na koricama knjige. Odmah smo ju morali pročitati!" Antonija Z.

"Moja su se djeca napokon složila oko barem jedne stvari, a to je što čitamo prije spavanja. Zabavno, duhovito i šareno. Svi smo oduševljeni!" Kristina R.

Ptičji Eldorado
Kratki sadržaj
A što ako... Što ako ptice u jesen uopće ne odlaze u toplije krajeve? Što ako odlaze u neki samo njima znani svijet? Što ako, umorne od Zemlje i nas Zemljana, odlaze na neki drugi planet, u neku drugu dimenziju, na neku vrstu ptičjeg godišnjeg odmora? Kako bi taj odmor izgledao?
Odgovore na sva ta pitanja možete dobiti samo ako zavirite u Ptičji Eldorado - bajku u kojoj u glavnoj ulozi nastupaju dva brata, dvije sestre ili brat i sestra zajedno!
Ah, kakva će to avantura biti! Posjetit ćete najluđa mjesta: Pernate livade, Staze ludih trkačica, Polje divovskih jaja, Čudesne slapove... i upoznati najluckastije ptice - od Slonovskih ptica, davno izumrlih na planetu Zemlji, preko šašavih trkačica koje se bez prestanka utrkuju već 200 godina, do 3 vječno posvađana brata-zmaja koji rigaju raznobojne vatre. A jedna će ptica na tom putovanju postati vaš najbolji prijatelj... Koja? Zavirite u bajku i otkrijte sami...
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Slika autor andijana 3
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Fotka autor bilja 3
Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i