u Ptičjem Eldoradu

Tvoje dijete  u Ptičjem Eldoradu

Bajka za dva brata/dvije sestre ili brata i sestru

Ptičji Eldorado
199,00 kn
Knjigu očekuj između 26. Srpanj 2018. i 31. Srpanj 2018.

Bajka sa dva glavna lika (za uzrast 5-9 godina)
Personaliziraj:
  • Imena djece, prezime djece
  • Izgled djece
  • Fotografija djece 
  • Fotografija uz posvetu
Tehničke karakteristike:
  • 40 ilustriranih stranice
  • tvrdi uvez
  • dimenzije: 216x303
  • besplatno ukrasno pakiranje
Personaliziraj
Kratki sadržaj
A što ako... Što ako ptice u jesen uopće ne odlaze u toplije krajeve? Što ako odlaze u neki samo njima znani svijet? Što ako, umorne od Zemlje i nas Zemljana, odlaze na neki drugi planet, u neku drugu dimenziju, na neku vrstu ptičjeg godišnjeg odmora? Kako bi taj odmor izgledao?
Odgovore na sva ta pitanja možete dobiti samo ako zavirite u Ptičji Eldorado - bajku u kojoj u glavnoj ulozi nastupaju dva brata, dvije sestre ili brat i sestra zajedno!
Ah, kakva će to avantura biti! Posjetit ćete najluđa mjesta: Pernate livade, Staze ludih trkačica, Polje divovskih jaja, Čudesne slapove... i upoznati najluckastije ptice - od Slonovskih ptica, davno izumrlih na planetu Zemlji, preko šašavih trkačica koje se bez prestanka utrkuju već 200 godina, do 3 vječno posvađana brata-zmaja koji rigaju raznobojne vatre. A jedna će ptica na tom putovanju postati vaš najbolji prijatelj... Koja? Zavirite u bajku i otkrijte sami...
O našoj inspiraciji

marko i ana u Ptičjem Eldoradu

Ima tu neke posebne čarolije, u priči u kojoj brat i sestra sudjeluju zajedno. Nešto toplo. Nešto veliko. Nešto kao ljubav koja okruži i njih i sve oko njih…

Ptičji Eldorado
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Slika autor andijana 3
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Fotka autor bilja 3
Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i