i dolazak na svijet

Tvoje dijete  i dolazak na svijet

Rimovana priča za blizance

Kako smo došli na svijet?
199,00 kn

Rimovana priča za blizance (za uzrast 0-5 godina)
SAŽETAK:
Novi naslov Tvornice snova raznježit će mame blizanaca do suza! Rimovani bestseler «Kako sam došao na svijet?» sada i za bebe koje su stigle u paru! Najdirljiviji poklon i uspomena za cijeli život.
SPREMNO ZA POKLANJANJE:
  • 34 stranice, luksuzni 140 gsm papir
  • tvrdi uvez i personalizirane korice
  • dimenzije: A4, 216x303 mm
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

 NAJBOLJI POKLON ZA BABINJE

"Tvornica snova je nadmašila sve poklone! Nema gdje ju Mura i Lena nisu nosile i kome ju nisu pročitale. Jako ju volimo." Marina M. 

"Napokon je stigao i naš primjerak ove #musthave knjige. Oduševljena sam pričom unutar korica, toliko emocija i uspomena. Dečkima je prezanimljiva." Ana Marija M.

Kako smo došli na svijet?
Kratki sadržaj
«Kako si došao na svijet – pitanje je prilično bitno i zahtijeva da se na njega odgovori iskreno i hitno.
Svako dijete trebalo bi znati kako stvari stoje pa tako i oni mališani što stigoše u dvoje.»

Knjiga „Kako smo došli na svijet?“ slijedi logiku šaljive rimovane priče „Kako sam došao na svijet?“ koja razotkriva stare zablude.
Naravno da bebe (ni one „pojedinačne“ niti one „u paru“)
ne donose rode, no pravo pitanje glasi: tko ih donosi?
Pa, postoji jedna stara kuharica „Čarolije, vragolije i druge ljubavolije“ – a u njoj se krije recept za svaku bebu (i sve blizance!) na ovome svijetu.... Osnovni sastojci toga recepta su, naravno, mama i tata!
No, kako se postupak kuhanja i povezivanja tih sastojaka provodi, te koristi li se u receptu i kakvi začin, saznajte sami!
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i