i čarolija badnje noći

Tvoje dijete  i čarolija badnje noći

Božićna personalizirana bajka 

Čarolija badnje noći
199,00 kn
Knjigu očekuj između 26. Srpanj 2018. i 31. Srpanj 2018.

Božićna bajka (za uzrast: 3 - 9 godina)
Personaliziraj:
  • Ime djeteta, prezime, datum rođenja
  • Fotografija djeteta i fotografija uz posvetu
  • Izgled djeteta 
  • Izgled djetetovih roditelja
Tehničke karakteristike: 
  • 40 ilustriranih stranica
  • tvrdi uvez 
  • dimenzije: 216x303
  • besplatno ukrasno pakiranje
Personaliziraj
Kratki sadržaj
Jeste li se ikada zapitali kako Djed u badnjoj noći uspije obići sve domove i podijeliti sve one darove, a da pri tome nikoga ne probudi? Zar je moguće da vilenjaci stvaraju tako malo buke, zar je moguće da nijedan čovjek na svijetu te noći ne pati od nesanice? 
Da, moguće je – i ti ćeš se uvjeriti da jeste, kada ti ova bajka otkrije tajnu o orkestru koji čitavu badnju noć, bez prestanka, svira uspavanku zbog koje svi ljudi na svijetu spavaju mirnim snom. Uspavanka Djeda drži na sigurnom od znatiželjnih dječjih pogleda i tako pridonosi očuvanju božićne čarolije.
No, što ako bi jedno dijete, tek tako, ipak ostalo budno u badnjoj noći? Što ako bi se, igrom slučaja, probudilo baš u trenutku kada Djed Mraz zakorači u njegov dom, u namjeri da mu ostavi dar? I što ako bi taj mališan bio upravo tvoje dijete?
Sve to, i puno više od toga, otkrij u ovoj uzbudljivoj božićnoj bajci u kojoj tvoj mališan nastupa u glavnoj ulozi. Ovoga puta, zajedno sa Djedom Mrazom. :)

O našoj inspiraciji

BOŽIĆNA ČAROLIJA ZA SVU DJECU SVIJETA

Što ako tvoj mališan ostane budan u badnjoj noći i uvjeri su u postojanje Djeda Mraza? I što ako ga Djed Mraz odluči povesti sa sobom na put oko svijeta?

Čarolija badnje noći
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Slika autor andijana 3
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Fotka autor bilja 3
Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i