Čarolija badnje noći

Tvoje dijete Čarolija badnje noći

Božićna personalizirana bajka u kojoj su glavni likovi Djed Mraz i - tvoje dijete

Čarolija badnje noći
199,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast: 3-9 god.)
OPIS:
Duh Božića nikada nije bio stvarniji. Ova personalizirana božićna bajka svakom će djetetu omogućiti nemoguće – badnju noć s Djedom Mrazom!
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 40 stranica, tvrdi uvez, A4 format
  • kreiraj likove mame, tate i djeteta
  • dodaj dvije fotke djeteta i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

Savršen dar za Božić

"Prije spavanja uvijek pričamo priču o jednoj posebnoj i čarobnoj djevojčici. Ime joj je Sai. Priča je prekrasna, a Tvornica snova je uspjela začarobirati stvarnost i pretočiti ju u predivnu personaliziranu knjigu."

Antonela N. R.

Saznaj više
Kratki sadržaj
Jeste li se ikada zapitali kako Djed u badnjoj noći uspije obići sve domove i podijeliti sve one darove, a da pri tome nikoga ne probudi? Zar je moguće da vilenjaci stvaraju tako malo buke, zar je moguće da nijedan čovjek na svijetu te noći ne pati od nesanice? 
Da, moguće je – i ti ćeš se uvjeriti da jeste, kada ti ova bajka otkrije tajnu o orkestru koji čitavu badnju noć, bez prestanka, svira uspavanku zbog koje svi ljudi na svijetu spavaju mirnim snom. Uspavanka Djeda drži na sigurnom od znatiželjnih dječjih pogleda i tako pridonosi očuvanju božićne čarolije.
No, što ako bi jedno dijete, tek tako, ipak ostalo budno u badnjoj noći? Što ako bi se, igrom slučaja, probudilo baš u trenutku kada Djed Mraz zakorači u njegov dom, u namjeri da mu ostavi dar? I što ako bi taj mališan bio upravo tvoje dijete?
Sve to, i puno više od toga, otkrij u ovoj uzbudljivoj božićnoj bajci u kojoj tvoj mališan nastupa u glavnoj ulozi. Ovoga puta, zajedno sa Djedom Mrazom. :)

Što mame kažu o knjizi
Tanja H.
(@our_little_stories_)

Naša božićna čarolija započela je ovom prekrasnom slikovnicom, a zbog nje će potrajati još dugo nakon prosinca. Hvala vam, Snovotvorci, što produžujete naše čarobne trenutke!

Ovog Božića naša čarolija započela je na poseban način: prekrasnom slikovnicom „Eva i čarolija badnje noći“. Obožavamo je ne samo zbog predivne priče, nego i zato što je Eva u njoj glavni lik. 
Ona tako voli knjige! Ne mogu vjerovati da već može poslušati cijelu priču. Malo gleda knjigu, malo mene, malo prati prst gdje pokazujem.  E, to je prava čarolija! Vaše personalizirane slikovnice postale su nam 'must-have' i jedva čekamo Evinu policu popuniti i drugim naslovima.

Doris F.
(@influ_mama_doris)

Ove godine Josip je pod borom pronašao „Čaroliju badnje noći“ i oduševljen je! Čitamo je svako jutro i svaku večer, a najdraži dio mu je kupanac s Djedom Mrazom, na to odvaljuje od smijeha!

Kad sam ja bila mala, nije bilo personaliziranih knjiga. Baš mi je drago da naši klinci odrastaju uz nešto novo i originalno. Moj Josip se ne odvaja od svoje „Čarolije badnje noći“.
Čitamo je svako jutro i svaku večer, a najdraži dio mu je kupanac s Djedom Mrazom, na to odvaljuje od smijeha! Napokon mu se ostvarila najveća božićna želja: upoznao je Djeda Mraza. 

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i