će spasiti abecedu!

Tvoje dijete će spasiti abecedu!

Rimovana slovarica 

Kako ću spasiti abecedu?
199,00 kn
Knjigu očekuj između 26. Srpanj 2018. i 31. Srpanj 2018.

Edukativna slikovnica (za uzrast 2-6 godina)
Personaliziraj:
  • Ime djeteta, prezime
  • Mjesto stanovanja
  • Fotografija djeteta
  • Fotografija uz posvetu
Tehničke karakteristike
  • 40  ilustriranih stranica
  • Tvrdi uvez
  • Dimenzije: 216x303
  • besplatno ukrasno pakiranje
Personaliziraj
Kratki sadržaj
Ova neobična slovarica tvoje dijete vodi na ludo putovanje Abecedonijom. Nakon što vladar Abecedonije, mudri čarobnjak Krasopisar, tvojem mališanu ispriča sve o Slovožderima (ružnim, tupim stvorenjima – a zapravo divovskim gumicama za brisanje - koji preziru znanje i stoga „tamane“ malena slova), dijete dolazi u Abecedoniju gdje upoznaje Redara Abecedara i njegovu simpatičnu družicu – Maricu Slovaricu (profesore malenih slova – đaka) i započinje važnu zadaću: dijete, naime, treba spasiti slova od te strašne prijetnje tako što će ih, jedno po jedno, savladati!
O našoj inspiraciji

DAVID JE SPASIO ABECEDU!

David se hrabro izborio protiv opasnih Slovoždera i tako spasio svoje prijatelje - slova, a Redar Abecedar je bio jako ponosan...

Kako ću spasiti abecedu?
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Slika autor andijana 3
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Fotka autor bilja 3
Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i