će spasiti abecedu!

Tvoje dijete će spasiti abecedu!

Hit personalizirana slovopriča s voiceover tehnologijom

Kako ću spasiti abecedu?
199,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 3-7 god.)
OPIS:
30 rimovanih, šaljivih i pametno osmišljenih priča o slovima lako ulaze u dječje uši. Ova nimalo bezopasna priča tvog mališana vodi u čudesnu zemlju Abecedoniju, gdje će pokrenuti borbu - za znanje i samopouzdanje!
U pomoć mu priskače i besplatna mobilna aplikacija “Slovarica”.
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 36 stranica, tvrdi uvez, A4 format
  • upiši ime djeteta
  • dodaj dvije fotke djeteta i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

Larina najdraža knjiga

"Larina najdraža knjiga je trenutno ova: "Kako će Lara spasiti abecedu?" jer se obraća izravno njoj i stalno ponavlja njezino ime! Na početku i na kraju knjige još se nalazi i njezina fotografija - mislim da ju to posebno veseli i čini priču nekako stvarnom." 
Daniela Š. K.

Saznaj više
Kratki sadržaj
Ova neobična slovarica tvoje dijete vodi na ludo putovanje Abecedonijom. Nakon što vladar Abecedonije, mudri čarobnjak Krasopisar, tvojem mališanu ispriča sve o Slovožderima (ružnim, tupim stvorenjima – a zapravo divovskim gumicama za brisanje - koji preziru znanje i stoga „tamane“ malena slova), dijete dolazi u Abecedoniju gdje upoznaje Redara Abecedara i njegovu simpatičnu družicu – Maricu Slovaricu (profesore malenih slova – đaka) i započinje važnu zadaću: dijete, naime, treba spasiti slova od te strašne prijetnje tako što će ih, jedno po jedno, savladati! A tu je i besplatna mobilna aplikacija SLOVARICA kako bi se svaki mališan još učestalije družio sa svojih 30 novih prijatelja. 
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i