Kako ću spasiti abecedu?

Tvoje dijete Kako ću spasiti abecedu?

Hit personalizirana knjiga za bildanje samopouzdanja

Kako ću spasiti abecedu?
199,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 3-7 god.)
OPIS:
30 rimovanih, šaljivih i pametno osmišljenih priča o slovima lako ulaze u dječje uši. Ova nimalo bezopasna priča tvog mališana vodi u čudesnu zemlju Abecedoniju, gdje će pokrenuti borbu - za znanje i samopouzdanje!
U pomoć mu priskače i besplatna mobilna aplikacija “Slovarica”.
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 36 stranica, tvrdi uvez, A4 format
  • upiši ime djeteta
  • dodaj dvije fotke djeteta i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

Larina najdraža knjiga

"Larina najdraža knjiga je trenutno ova: "Kako će Lara spasiti abecedu?" jer se obraća izravno njoj i stalno ponavlja njezino ime! Na početku i na kraju knjige još se nalazi i njezina fotografija - mislim da ju to posebno veseli i čini priču nekako stvarnom." 
Daniela Š. K.

Saznaj više
Kratki sadržaj
Ova neobična slovarica tvoje dijete vodi na ludo putovanje Abecedonijom. Nakon što vladar Abecedonije, mudri čarobnjak Krasopisar, tvojem mališanu ispriča sve o Slovožderima (ružnim, tupim stvorenjima – a zapravo divovskim gumicama za brisanje - koji preziru znanje i stoga „tamane“ malena slova), dijete dolazi u Abecedoniju gdje upoznaje Redara Abecedara i njegovu simpatičnu družicu – Maricu Slovaricu (profesore malenih slova – đaka) i započinje važnu zadaću: dijete, naime, treba spasiti slova od te strašne prijetnje tako što će ih, jedno po jedno, savladati! A tu je i besplatna mobilna aplikacija SLOVARICA kako bi se svaki mališan još učestalije družio sa svojih 30 novih prijatelja. 
Što mame kažu o knjizi
Dijana Š.
(@my_part_of_the_universe)

Personalizirana knjiga u kojoj kroz igru i zabavu djeca postaju junaci i usput uče slova, naše je novo omiljeno štivo. Dečki se od nje ne odvajaju - pola priča već recitiraju napamet, a sve više je čitaju i sami. Toplo preporučamo svakom roditelju.

"Kako ću spasiti abecedu?" nam je nova najdraža knjiga s urnebesnim pričama o svakom slovu posebno. Dečki su oduševljeni, čitamo je najmanje jednom dnevno, a pola priča već recitiraju napamet. Obožavaju tvora Tvrtka, doslovno su pukli od smijeha, to ste trebali vidjeti! A najbolje od svega je što više ne čekaju mene - sve više pokušavaju čitati i sami. Personalizirana knjiga u kojoj kroz igru i zabavu djeca uče slova i postaju junaci, naša je topla preporuka svakom roditelju.

Anastazija M.
(@anastazija_ana)

Moja četverogodišnjakinja nije bila baš previše luda za učenjem slova, sve dok nismo otkrile ovu knjigu. Otkad ih spašava od Slovoždera, slova su joj postala najbolji prijatelji. Zaista vrlo zanimljiv i simpatičan način za naučiti abecedu.

Sve pohvale za knjigu. Moja četverogodišnjakinja nije bila baš previše luda za učenjem slova, sve dok nismo otkrile ovu knjigu.
Presretna je što svojim znanjem može spasiti slova od strašnih Slovoždera, pa se trudi da što više toga zapamti. Slova su joj postala najbolji prijatelji, što je meni izuzetno drago. Posebno je vesele njene slike u knjizi i rado odgovara na pitanja koja su postavljena baš njoj. Zaista vrlo zanimljiv i simpatičan način za naučiti slova.

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i