u Gradu snježnih jahača

Tvoje dijete u Gradu snježnih jahača

Zimska bajka u kojoj su glavni likovi dva brata/dvije sestre ili brat i sestra!

Grad snježnih jahača
199,00 kn

Zimska bajka u kojoj su glavni likovi braća i sestre! (za uzrast 3 - 9 godina)
SAŽETAK:
Priča koja okuplja obitelj. Ušuškajte se zajedno, jer ova omiljena personalizirana zimska bajka smješta brata i seku, dva brata ili dvije sestre u središte nimalo bezazlene pahuljaste avanture.
SPREMNO ZA POKLANJANJE:
  • 40 stranica, luksuzni 140 gsm papir
  • tvrdi uvez i personalizirane korice
  • dimenzije: A4, 216x303 mm
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

NAJBOLJI POKLON ZA BRAĆU I SESTRE

"Znate kako djeca vole kada su "glavni", a tek kada čuju da se spominju u priči? Moje cure obožavaju ovu bajku, a najviše ju volimo čitati zimi, na dekici ispred kamina. Želim da se, kada odrastu i čitaju priču, sjete tih naših zajedničkih trenutaka. Mi ju svakako preporučujemo - definitivno broj 1 božićni poklon."
Mateja H.

Grad snježnih jahača
Kratki sadržaj
Ovo je topla zimska priča o bratskoj ljubavi i o čudima koja ona umije proizvesti. Avanutra počinje jedne hladne badnje noći u kojoj naše junake posjeti snježni jahač Valter sa svojim kućnim ljubimcem Puficom – divovskom pahuljom koja mu služi kao prijevozno sredstvo. Valter junake moli za pomoć – nešto je u Gradu snježnih jahača krenulo po zlu. 
Jedna stara i jako, jako važna čarolija je zakazala, a pomoć može pružiti samo dvoje djece koji se istinski vole. Naši junaci oduševljeno prihvaćaju taj poziv i kreću na putovanje koje će im donijeti mnogo radosti, ali i mnogo opasnosti i iskušenja.

O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Od njezine treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i "Mikijeve zabavnike" (ali kažu da im nije žao)

Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i