Grad snježnih jahača

Tvoje dijete Grad snježnih jahača

Zimska personalizirana bajka za dva brata, dvije sestre ili brata i sestru

Grad snježnih jahača
199,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 3-9 god.)
OPIS:
Priča koja okuplja obitelj. Ušuškajte se zajedno, jer ova omiljena personalizirana zimska bajka smješta brata i sestru, dva brata ili dvije sestre u središte nimalo bezazlene pahuljaste avanture.
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 40 stranica, tvrdi uvez, A4 format
  • kreiraj likove djece
  • dodaj dvije fotke djece i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

Broj 1 božićni poklon

"Znate kako djeca vole kada su "glavni", a tek kada čuju da se spominju u priči? Moje cure obožavaju ovu bajku, a najviše ju volimo čitati zimi, na dekici ispred kamina. Želim da se,
kada odrastu i čitaju priču, sjete tih naših zajedničkih trenutaka. Mi ju svakako
preporučujemo - definitivno broj 1 božićni poklon."
Mateja H.

Saznaj više
Kratki sadržaj
Ovo je topla zimska priča o bratskoj ljubavi i o čudima koja ona umije proizvesti. Avanutra počinje jedne hladne badnje noći u kojoj naše junake posjeti snježni jahač Valter sa svojim kućnim ljubimcem Puficom – divovskom pahuljom koja mu služi kao prijevozno sredstvo. Valter junake moli za pomoć – nešto je u Gradu snježnih jahača krenulo po zlu. 
Jedna stara i jako, jako važna čarolija je zakazala, a pomoć može pružiti samo dvoje djece koji se istinski vole. Naši junaci oduševljeno prihvaćaju taj poziv i kreću na putovanje koje će im donijeti mnogo radosti, ali i mnogo opasnosti i iskušenja.

Što mame kažu o knjizi
Sandra R.
(@salty_air__)

Snježni jahači, divovske pahulje koje kišu, puno avanture i naravno, glavni junaci, neki su od sastojaka ove genijalne personalizirane bajke. Naši su dečki toliko oduševljeni da knjigu čitamo već drugu zimu za redom.

Ovo je jedna od najdivnijih personaliziranih bajki! Definitivno naš najveći favorit. Ekipa iz Tvornice Snova svaki puta iznova iznenadi i oduševi. Tako su i ovoga puta nadmašili sami sebe. Snježni jahači, divovske pahulje koje kišu, puno avanture i naravno, glavni junaci, neki su od sastojaka ove genijalne personalizirane bajke. Naši su dečki toliko oduševljeni da knjigu čitamo već drugu zimu za redom. Toplo preporučamo svim mamama, roditeljima, tetkama i svima onima koji ne znaju što kupiti mališanima za poklon!

Ana Z.
(@akarlusic)

Moj Luka je priču shvatio toliko ozbiljno da zimi nije htio otvoriti prozor, a kako kroz njega ne bi uletjela koja pahulja jer „nije imao vremena sad s bratom Jakovom spašavati Božić“! 😊

Imam dva sina, razlika između njih samo je 15 mjeseci. Obojica su jako nemirni i nestašni, tako da me oduševio mir koji je zavladao dok sam im čitala „Luka i Jakov u Gradu snježnih jahača“. Radi se o stvarno čarobnoj, toploj priči u kojoj njih dvojica pomažu spasiti Božić. Luka najviše voli početak priče kad kroz prozor ulete pahulje koje se pretvore u divovska prijevozna sredstva. Ali on je priču shvatio toliko ozbiljno da zimi nije htio otvoriti prozor, a kako kroz njega ne bi uletjela koja pahulja jer „nije imao vremena sad s bratom Jakovom spašavati Božić“ (smijeh)! Uglavnom, jedna od najdražih priča nam je upravo ova. I naj pokon za Božić!

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i