u Gradu snježnih jahača

Tvoje dijete u Gradu snježnih jahača

Zimska bajka za dva brata/dvije sestre ili brata i sestru!

Grad snježnih jahača
199,00 kn
Knjigu očekuj između 26. Srpanj 2018. i 31. Srpanj 2018.

Zimska bajka sa dva glavna lika (za uzrast 3 - 9 godina)
Personaliziraj:
  • Imena djece, prezime djece
  • Izgled djece
  • Fotografija djece 
  • Fotografija uz posvetu
Tehničke karakteristike:
  • 40 ilustriranih stranica
  • tvrdi uvez 
  • dimenzije: 216x303 
  • besplatno ukrasno pakiranje
Personaliziraj
Kratki sadržaj
Ovo je topla zimska priča o bratskoj ljubavi i o čudima koja ona umije proizvesti. Avanutra počinje jedne hladne badnje noći u kojoj naše junake posjeti snježni jahač Valter sa svojim kućnim ljubimcem Puficom – divovskom pahuljom koja mu služi kao prijevozno sredstvo. Valter junake moli za pomoć – nešto je u Gradu snježnih jahača krenulo po zlu. 
Jedna stara i jako, jako važna čarolija je zakazala, a pomoć može pružiti samo dvoje djece koji se istinski vole. Naši junaci oduševljeno prihvaćaju taj poziv i kreću na putovanje koje će im donijeti mnogo radosti, ali i mnogo opasnosti i iskušenja.

O našoj inspiraciji

LANA I MARTA U GRADU SNJEŽNIH JAHAČA

Sestre Lana i Marta odmah su prihvatile poziv snježnog jahača Valtera i otputovale u neobičan Grad snježnih jahača!

Grad snježnih jahača
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Slika autor andijana 3
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Fotka autor bilja 3
Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Od njezine treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i "Mikijeve zabavnike" (ali kažu da im nije žao)

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i