i dolazak na svijet

Tvoje dijete  i dolazak na svijet

Rimovana priča za bebe

Kako sam došao na svijet?
199,00 kn

Rimovana priča (za uzrast 0-5 godina)
SAŽETAK:
Raznježi novu mamu do suza! Rimovani bestseller Tvornice snova je najdirljiviji poklon za babinje, krstitke ili prvi rođendan i uspomena za cijeli život.
SPREMNO ZA POKLANJANJE:
  • 34 stranice, luksuzni 140 gsm papir
  • tvrdi uvez i personalizirane korice
  • dimenzije: A4, 216x303 mm
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

 NAJBOLJI POKLON ZA BABINJE

"Čudo i živa emocija! Ova knjiga prenosi sve osjećaje koje ja ne bih znala izreći. Kad sam uzela u ruke priču o najposebnijem trenutku u životu svake mame, suze su same krenule. A onda sam vidjela da, osim lika djeteta, likovi mame i tate izgledaju kao Ivan i ja - oduševila sam se. Ovo je nešto jako posebno!" Marina

"Ovo je knjiga koja se čita, čuva i ponovno čita, uspomena za cijeli život, uspomena za cijelu obitelj. Mi smo oduševljeni!" Sandra

Kako sam došao na svijet?
Kratki sadržaj
Ova šaljiva priča razotkriva staru zabludu o rodama koje donose djecu na svijet. Kako bi uopće bilo moguće da jedna roda donese dijete na svijet? Ako bi se i zaputila s bebom na daleko putovanje, mogla bi se izgubiti lako, a beba bi mogla završiti u krivom domu – tek tako! Osim toga, što roda zna o slatkim bebama? Ne zna ništa, a kao da bi mogla pogoditi što bebe jedu, onako od prve, umjesto mlijeka, za doručak bi im servirala crve!
Naravno da bebe ne donose rode, a to nas ova knjiga kroz rimu i uči! Ali, pravo pitanje glasi, tko ih donosi? Pa, postoji jedna stara kuharica „Čarolije, vragolije i druge ljubavolije“ – a u njoj se krije recept za svaku bebu na ovome svijetu.... Osnovni sastojci toga recepta su, naravno, mama i tata! No, kako se postupak kuhanja i povezivanja tih sastojaka provodi, te koristi li se u receptu i kakvi začin, saznajte sami!
Što mame kažu o knjizi
Ines B. 
(@mojenoteimojsvijet)

„Kako sam došao na svijet?“ najslađe je štivo za djecu, mame i tate. Svako dijete je čarolija i brzo odrastaju, a ovakve stvari ostaju uspomene na te radosne dane.

Kako je Noa došao na svijet? Bilo je to jednog predivnog prosinačkog jutra. Ugledao je svijet i plačem pozdravio prisutne. Stvoren je, koliko je priča zanimljiva i puna slatkih detalja. Originalan je poklon za uspomenu, taman da ga ima svako dijete i da uđe u povijest rečenicom: „Jaoooo, nekad smo svi imali slikovnicu ‘Kako sam došao na svijet?‘“. Svako dijete je čarolija i brzo odrastaju, a ovakve stvari ostaju uspomene na te radosne dane.

Iva Š.
(@iwaiva)

Personalizirana slikovnica u kojoj je naša mala obitelj u jednoj preslatkoj priči, na preslatkim ilustracijama, a na kraju je i posveta na koju zasuzim svaki put kada je pročitam.

Ovu knjigu poklonili smo našem dečkiću za prvi rođendan i mislim da će biti jedna od najljepših uspomena kad je bude čitao za 20-30 godina. Personalizirana slikovnica u kojoj je naša mala obitelj u jednoj preslatkoj priči, na preslatkim ilustracijama, a na kraju je i posveta na koju zasuzim svaki put kada je pročitam. Ništa veliko, ja ne znam s riječima puno, samo me prođu sve te neke emocije... dovoljno da znam da je ovo nešto što želim da čuva i lista cijeli život s velikim osmijehom i pokojom sretnom suzicom.

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i