i dolazak na svijet

Tvoje dijete  i dolazak na svijet

Rimovana priča za bebe

Kako sam došao na svijet?
199,00 kn
Knjigu očekuj između 26. Srpanj 2018. i 31. Srpanj 2018.

Rimovana priča (za uzrast 0-5 godina)
Personaliziraj:
  • Ime djeteta, prezime, datum rođenja
  • Fotografija djeteta i fotografija uz posvetu
  • Imena do 10 djetetu bliskih osoba
  • Izgled mame i tate, izgled djeteta
Tehničke karakteristike: 
  • 34 ilustrirane stranice
  • tvrdi uvez
  • dimenzije: 216x303
  • besplatno ukrasno pakiranje
Personaliziraj
Kratki sadržaj
Ova šaljiva priča razotkriva staru zabludu o rodama koje donose djecu na svijet. Kako bi uopće bilo moguće da jedna roda donese dijete na svijet? Ako bi se i zaputila s bebom na daleko putovanje, mogla bi se izgubiti lako, a beba bi mogla završiti u krivom domu – tek tako! Osim toga, što roda zna o slatkim bebama? Ne zna ništa, a kao da bi mogla pogoditi što bebe jedu, onako od prve, umjesto mlijeka, za doručak bi im servirala crve!
Naravno da bebe ne donose rode, a to nas ova knjiga kroz rimu i uči! Ali, pravo pitanje glasi, tko ih donosi? Pa, postoji jedna stara kuharica „Čarolije, vragolije i druge ljubavolije“ – a u njoj se krije recept za svaku bebu na ovome svijetu.... Osnovni sastojci toga recepta su, naravno, mama i tata! No, kako se postupak kuhanja i povezivanja tih sastojaka provodi, te koristi li se u receptu i kakvi začin, saznajte sami!
O našoj inspiraciji

petru nije donijela roda!

Petra zna da je nije donijela roda... Nije se ona u zavežljaju ptičjeg kljuna ljuljala, nije nju neka tamo roda žuljala!

Kako sam došao na svijet?
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Slika autor andijana 3
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Fotka autor bilja 3
Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i