Kako sam došao na svijet?

Tvoje dijete Kako sam došao na svijet?

Najtoplija personalizirana priča o tvojoj bebi

Kako sam došao na svijet?
209,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 0-3 god.)
OPIS:
Najtoplija personalizirana priča o TVOJOJ OBITELJI dirnut će te do suza. Sve što je potrebno za bebu stoji u najmedenijem receptu na svijetu. Jedna mama, jedan tata - i nekoliko začina...
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 34 stranice, tvrdi uvez, A4 format
  • kreiraj likove mame, tate i bebe
  • dodaj dvije fotke bebe i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

ČUDO I ŽIVA EMOCIJA!

"Ljubav je jedini odgovor ove personalizirane priče koja na prvo otvaranje postaje dijelom srca svakog djeteta, roditelja, bake, djeda, tete i svih važnih likova vaše bajke. Sažeto na najposebniji način, čitko i pitko, začinjeno humorom, a bremenito osjećajima. Pročitamo je u dahu, i po 3x zaredom, i uvijek iznova doživimo novu emociju. Ovo je čarolija koja stvara kolekciju najljepših uspomena."
Katarina B.

Saznaj više
Kratki sadržaj
Ova šaljiva priča razotkriva staru zabludu o rodama koje donose djecu na svijet. Kako bi uopće bilo moguće da jedna roda donese dijete na svijet? Ako bi se i zaputila s bebom na daleko putovanje, mogla bi se izgubiti lako, a beba bi mogla završiti u krivom domu – tek tako! Osim toga, što roda zna o slatkim bebama? Ne zna ništa, a kao da bi mogla pogoditi što bebe jedu, onako od prve, umjesto mlijeka, za doručak bi im servirala crve!
Naravno da bebe ne donose rode, a to nas ova knjiga kroz rimu i uči! Ali, pravo pitanje glasi, tko ih donosi? Pa, postoji jedna stara kuharica „Čarolije, vragolije i druge ljubavolije“ – a u njoj se krije recept za svaku bebu na ovome svijetu.... Osnovni sastojci toga recepta su, naravno, mama i tata! No, kako se postupak kuhanja i povezivanja tih sastojaka provodi, te koristi li se u receptu i kakvi začin, saznajte sami!
Što mame kažu o knjizi
Ines B. 
(@mojenoteimojsvijet)

„Kako sam došao na svijet?“ najslađe je štivo za djecu, mame i tate. Svako dijete je čarolija i brzo odrastaju, a ovakve stvari ostaju uspomene na te radosne dane.

Kako je Noa došao na svijet? Bilo je to jednog predivnog prosinačkog jutra. Ugledao je svijet i plačem pozdravio prisutne. Stvoren je, koliko je priča zanimljiva i puna slatkih detalja. Originalan je poklon za uspomenu, taman da ga ima svako dijete i da uđe u povijest rečenicom: „Jaoooo, nekad smo svi imali slikovnicu ‘Kako sam došao na svijet?‘“. Svako dijete je čarolija i brzo odrastaju, a ovakve stvari ostaju uspomene na te radosne dane.

Iva Š.
(@iwaiva)

Personalizirana slikovnica u kojoj je naša mala obitelj u jednoj preslatkoj priči, na preslatkim ilustracijama, a na kraju je i posveta na koju zasuzim svaki put kada je pročitam.

Ovu knjigu poklonili smo našem dečkiću za prvi rođendan i mislim da će biti jedna od najljepših uspomena kad je bude čitao za 20-30 godina. Personalizirana slikovnica u kojoj je naša mala obitelj u jednoj preslatkoj priči, na preslatkim ilustracijama, a na kraju je i posveta na koju zasuzim svaki put kada je pročitam. Ništa veliko, ja ne znam s riječima puno, samo me prođu sve te neke emocije... dovoljno da znam da je ovo nešto što želim da čuva i lista cijeli život s velikim osmijehom i pokojom sretnom suzicom.

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i