Plastelinko i ja

Tvoje dijete Plastelinko i ja

Personalizirana priča u kojoj tvoje dijete postaje superjunak

Plastelinko i ja
189,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 2-6 god.)
OPIS:
Pretvori mališana u pravog superjunaka! A uz njega, u priči, nastupa još jedan prijatelj kojeg voli. Kratka personalizacija dijeli te od najboljeg rođendanskog poklona!
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 36 stranica, tvrdi uvez, A4 format
  • kreiraj likove djeteta i naj prijatelja/prijateljice
  • dodaj dvije fotke djeteta i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

NAJBOLJI POKLON za prijatelje iz vrtića

"Moj sin je za rođendan dobio knjigu Sebastijan superjunak! E koja sreća... sav je bio van sebe jer je netko napisao priču o njemu i njegovom prijatelju iz vrtića." 
Ivana B.
 
"Zbilja ste Tvornica snova – od rođendana, kada je Plastelinka dobio na dar od bake, malac svako malo traži da mu ga čitamo, pogotovo prije spavanja." 
Marija B.

Saznaj više
Kratki sadržaj
Ovo je priča o jednom čudesnom danu –
danu u kojem tvoje dijete postaje pravim pravcatim superjunakom. Nakon što se nađe u nevolji, djetetu u pomoć priskače Plastelinko – neobični junak od plastelina koji zna baš sve trikove, koji se pretvara u čudesne likove! Zazivajući plastelin moći, Plastelinko tvoje dijete pretvara u svoga pomoćnika, a potom ova dva junaka zajedno kreću u pobjede.        
U samo jednom danu spasit će ptiće koji su ispali iz svoga gnjezda, zaustaviti jureći automobil, ali i naučiti ponešto o tome što znači biti pravim junakom. Jesu li za junaštvo potrebni samo mišići, ili nešto drugo? Jesu li čvrsti mišići prava odlika jednog superjunaka, ili je to ipak snažno srce, puno ljubavi i razumijevanja? 
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i