i Plastelinko

Tvoje dijete  i Plastelinko

Bajka u kojoj tvoj mališan postaje superjunak!

Plastelinko i ja
199,00 kn
Knjigu očekuj između 26. Srpanj 2018. i 31. Srpanj 2018.

Pustolovna bajka (za uzrast 2-6 godina)
Personaliziraj:
  • Ime djeteta, prezime, datum rođenja
  • Fotografija djeteta i fotografija uz posvetu
  • Izgled djeteta
  • Izgled prijatelja/prijateljice
Tehničke karakteristike:
  • 36 ilustriranih stranica
  • tvrdi uvez 
  • dimenzije: 216x303
  • besplatno ukrasno pakiranje
Personaliziraj
Kratki sadržaj
Ovo je priča o jednom čudesnom danu –
danu u kojem tvoje dijete postaje pravim pravcatim superjunakom. Nakon što se nađe u nevolji, djetetu u pomoć priskače Plastelinko – neobični junak od plastelina koji zna baš sve trikove, koji se pretvara u čudesne likove! Zazivajući plastelin moći, Plastelinko tvoje dijete pretvara u svoga pomoćnika, a potom ova dva junaka zajedno kreću u pobjede.        
U samo jednom danu spasit će ptiće koji su ispali iz svoga gnjezda, zaustaviti jureći automobil, ali i naučiti ponešto o tome što znači biti pravim junakom. Jesu li za junaštvo potrebni samo mišići, ili nešto drugo? Jesu li čvrsti mišići prava odlika jednog superjunaka, ili je to ipak snažno srce, puno ljubavi i razumijevanja? 
O našoj inspiraciji

SUPERJUNAK MARIN

Marin je u našoj priči na jedan dan postao pravi superjunak! Zaustavio je jureći automobil i spasio ptičice koje su ispale iz gnijezda!

Plastelinko i ja
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Slika autor andijana 3
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Fotka autor bilja 3
Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i