i tajna bakine škrinje

Tvoje dijete  i tajna bakine škrinje

Personalizirana pustolovina za tatu i dijete

Tajna bakine škrinje
199,00 kn

Personalizirana knjiga (uzrast 5-9 god.)
OPIS:
Oduševi svoju obitelj neobičnom gusarskom pustolovina u kojoj su tata i dijete glavni likovi. Velika tajna skrivena je u jednoj staroj škrinji...
PERSONALIZIRAJ SVOJU KNJIGU:
  • 40 stranica, tvrdi uvez, A4 format
  • kreiraj likove tate i djeteta
  • dodaj dvije fotke djeteta i napiši posvetu
  • dostava u roku od 5 radnih dana
Personaliziraj
Recenzije kupaca

 NAJBOLJI POKLON za DIJETE i tatu

"Tajna bakine škrinje nam je pravo otkriće!!! Odlična priča, lijepe ilustracije - Tatin lik se super uklopio u cijelu priču i Noela jako nasmijao. :)" 
Martina J.

"Napokon knjiga u koju je i tata uključen. Prekrasno napravljena! Za svaku preporuku." 
Tanja S.

Saznaj više
Kratki sadržaj
Ovo je priča o pričama. Zamislite što bi se dogodilo kada biste iz jedne priče ušli u drugu… Upravo će se to tvojem mališanu dogoditi ako ga pošalješ u ovu avanturu. Proljeće je. Tvoj mališan zajedno sa svojim tatom odluči posjetiti baku. No zbog neobičnih okolnosti koje ih putem zadese, putnici ne dospiju kod svoje bake, nego kod luckaste bake Ljerke u Maštogaju. Baka Ljerka ima veliku tajnu i čini se da je skriva u jednoj staroj škrinji. Tvoj mališan tu škrinju otvara i zuum!

Odjednom se nađe na pravom pravcatom gusarskom brodu, nasred Južnog Pacifika. I tu se priča tek zapliće! Kako će se dijete snaći na tom čudnom putovanju, kako će otkriti koja je njegova uloga na tom brodu što već čitavu vječnost oplovljava svijet u potrazi za blagom,kako će se izvući iz strašne oluje, napada munjevitih Grbavaca, kako će pobjeći od poludjele kuće, kako će se sprijateljiti sa jednim Štucavkom, Dodvorkom i sa ostalom gusarskom ekipom te kako će im pomoći .... saznajte sami.
Što mame kažu o knjizi
 Jasminka
(@thefashionmamy)

Njoj je nevjerojatno. Kako da se glavni lik baš zove Ilda, kako da se lik tate zove baš kao i njen, kako to da žive baš u istom gradu?

Ne mogu vam opisati Ildino oduševljenje na ovu knjigu - ona i tata u priči zajedno?! Njoj je nevjerojatno. Kako da se glavni lik baš zove Ilda, kako da se lik tate zove baš kao i njen, kako to da žive baš u istom gradu? Puno pitanja i puno zajedničkih trenutaka s tatom, predivno!

Martina
(@supermama.martina)

Njih dvoje uživljavaju se u potpuno neku drugu priču u kojoj su glavni likovi u uzbudljivoj pustolovini i gusarskoj priči.

Kad tata uzme u ruke ovu priču i Stefan se stisne uz njega, mama pada u drugi plan. Njih dvoje uživljavaju se u potpuno neku drugu priču u kojoj su glavni likovi u uzbudljivoj pustolovini i gusarskoj priči. Zajedno im je uvijek zabavno, a sada je zabavno i čitati.

Ostale personalizirane knjige u ponudi
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i