i tajna bakine škrinje

Tvoje dijete  i tajna bakine škrinje

Neobična gusarska pustolovina

Tajna bakine škrinje
199,00 kn
Knjigu očekuj između 26. Srpanj 2018. i 31. Srpanj 2018.

Pustolovna bajka (za uzrast 5 - 9 godina)
Personaliziraj:
  • Ime djeteta, prezime, datum rođenja
  • Fotografija djeteta i fotografija uz posvetu
  • Izgled djeteta 
  • Izgled djetetovog oca
Tehničke karakteristike: 
  • 40 ilustriranih stranica
  • tvrdi uvez 
  • dimenzije: 216x303
  • besplatno ukrasno pakiranje
Personaliziraj
Kratki sadržaj
Ovo je priča o pričama. Zamislite što bi se dogodilo kada biste iz jedne priče ušli u drugu… Upravo će se to tvojem mališanu dogoditi ako ga pošalješ u ovu avanturu. Proljeće je. Tvoj mališan zajedno sa svojim tatom odluči posjetiti baku. No zbog neobičnih okolnosti koje ih putem zadese, putnici ne dospiju kod svoje bake, nego kod luckaste bake Ljerke u Maštogaju. Baka Ljerka ima veliku tajnu i čini se da je skriva u jednoj staroj škrinji. Tvoj mališan tu škrinju otvara i zuum!

Odjednom se nađe na pravom pravcatom gusarskom brodu, nasred Južnog Pacifika. I tu se priča tek zapliće! Kako će se dijete snaći na tom čudnom putovanju, kako će otkriti koja je njegova uloga na tom brodu što već čitavu vječnost oplovljava svijet u potrazi za blagom,kako će se izvući iz strašne oluje, napada munjevitih Grbavaca, kako će pobjeći od poludjele kuće, kako će se sprijateljiti sa jednim Štucavkom, Dodvorkom i sa ostalom gusarskom ekipom te kako će im pomoći .... saznajte sami.
O našoj inspiraciji

ivan - strašni gusar

U ovoj priči Ivan postaje neustrašiv i odvažan gusar! Pripremi se na neočekivano! Ghaar!

Tajna bakine škrinje
O Snovotvorkama koje su stvarale ovu priču
Slika autor andijana 3
Andrijana Majstorović
(Snovotvorka - spisateljica)

Kad je bila mala, Andrijana je htjela – zauvijek ostati mala – Petro Panka, zato joj je Petar Pan dugo bio omiljena priča.

Andrijana se rodila jedne hladne zime, 1987. godine. Budući da se rodila kad je snijeg bio do koljena, odmah je zavoljela sanjkanje, štipkanje hladnoga zraka za obraze, topli dom i promatranje pahulja kroz prozor. Ona je pravo zimsko dijete. A zima je jako romantična. I maštovita. I topla, koliko god vani bilo hladno. Možda baš zbog pahulja koje su se te zime lijepile za prozore jedne kuće u Cerni, Andrijana je odmah zavoljela priče. A vremenom su i priče zavoljele nju, pa od tada žive u njezinoj glavi i povremeno se prelijevaju na prazne papire. Objavila je nekoliko priča, a sve ih možeš prelistati na ovim stranicama. Ima ona i puno priča koje spavaju u ladicama, a njih ćeš, nadamo se, isto tako uskoro moći ovdje pročitati. 

Fotka autor bilja 3
Biljana Šafaržik
(Snovotvorka - ilustratorica)

Od njene treće godine roditelji su bili primorani plaću trošiti na blokove, olovke, flomastere, slikovnice i „Mikijeve zabavnike“ (ali kažu da im nije žao).

Biljana Šafaržik rođena je 1.11.1977. u Zenici. Nakon toga je prešla na tuš i crtanje stripova, a danas pretežno radi na kompjuteru (iako povremeno uprlja prste akrilnim i vodenim bojama). Objavljivala je ilustracije i stripove u magazinima i novinama (Fan magazin, ZE-strip, Bambino, 24 sata). Surađivala je i na crtanim filmovima u „Zagreb filmu“. Diplomirala je grafički dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a ilustratorske vještine usavršavala na umjetničkoj radionici Imaginism studija u Torontu, Kanada. Član je ULUPUH-a od 2014. godine. Web: http://www.paintandbee.com 
Facebook: http://www.facebook.com/paintandbee 

Odaberi priču
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i