Kako naručiti?

Želim knjigu...

Narudžbu bilo kojeg od naših naslova možeš izvršiti u nekoliko jednostavnih koraka na našim web stranicama.

Personaliziraj!
Nakon odabira željene knjige, prolaziš kroz proces personalizacije.
U tom procesu knjiga se oblikuje prema tvojim željama.
Ovdje ćeš upisati podatke o likovima u priči, postaviti fotografije, odabrati izgled likova (ovisno o tome koji si naslov odabrao).
Budi pažljiv prilikom personalizacije knjige, jer će se knjiga tiskati prema podacima koje ovdje odabereš/uneseš. Sa desne strane cijelo vrijeme možeš pratiti izgradnju svoje knjige. Također, po završetku personalizacije, čitavu knjigu možeš i prelistati/pročitati.
Naruči!
Za narudžbu je potrebno ulogirati se u svoj korisnički račun. Ukoliko nemaš korisnički račun, morat ćeš se registrirati. Proces registracije traje kratko, a donosi ti brojne pogodnosti. Tvoji su podaci s nama sigurni.
U narudžbi prolaziš standardnu proceduru: upisuješ podatke za isporuku proizvoda te odabireš između ponuđenih načina plaćanja. 
Iznos svoje narudžbe možeš platiti na dva načina:
1. Karticom (debitnom ili kreditnom)
U slučaju plaćanja karticom, tvoje podatke čuva Ws Pay sustav.
2. Pouzećem
U ovome slučaju, platiti ćeš dostavljaču DPD dostavne službe na ruke.
Uživaj!
I to je to! Sada ti predstoji samo slatko iščekivanje. Tvoja knjiga putuje prema tebi dostavnom službom DPD i stiže u roku od 5-10 dana od dana narudžbe!
Prijavom u svoj korisnički račun možeš pratiti napredak svoje narudžbe. Također, redovno ćemo te izvještavati o tvojoj narudžbi i na e-mail. 
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i