Zašto ljudi vole darivati naše personalizirane knjige za Božić

Moguće vrijeme čitanja 3 minute

Natrag na blog

Pitali smo naše kupce, a oni su nam rekli ovo:

1. Anđelka Bagarić

Kad je čitam djeci, svi skupa uplovimo u svijet mašte, postanemo gusari, plovimo dalekim morima i uživamo.
Anđelka

"Tajna bakine škrinje je jedna od naših najdražih knjiga. Kristijan ju je dobio prošle godine za rođendan koji je pred sami Božić. Jako se razveselio knjizi a na Božić i pismu od Djeda Mraza koje ste nam poslali uz knjigu.
Kad je čitam djeci, svi skupa uplovimo u svijet mašte, postanemo gusari, plovimo dalekim morima i uživamo. Imam dvoje djece i svako ima po svoju knjigu i sad bi voljeli imati i jednu zajedničku. Vaše knjige su divne i svakako bi voljeli imati još jednu. LP"

2. Anita Tihi Šetka

Kao na slici, obožavamo čitati "recept" kako je Petra došla na svijet uz glasne krike smijeha.
Anita

"Jedna mala djevojčica ponosna je vlasnica ne jedne knjige, već dvije koje smo dobili. No ne bilo kakve knjige. Dvije iste "Kako je Petra došla na svijet".
Kada je uslijedilo otvaranje poklona, jedan poklon, drugi, treći... četvrti poklon -2 iste knjige Tvornice snova!
Mama je odmah rekla: "Pa što ima veze što imamo 2 ista primjerka? U njima su napisane različite posvete nama najdražih članova obitelji. Jedna knjiga za malu Petru, a jedna za mamu".
Jer kad mamina curica naraste ponijeti će svoj primjerak sa sobom i jedan primjerak ostaje njezinoj mami kao uspomena na jedno malo biće koje je najljepše kad spava i sanja uz Tvornicu snova.
Kao na slici, obožavamo čitati "recept" kako je Petra došla na svijet uz glasne krike smijeha.
Čekamo nove naslove. 😍😍😍"

3. Tanja Jurišić Serdar

Oduševio se jer se u knjizi osim njih dvoje spominju mama i tata, naše malo selo Niza, a njih dvoje su glavni junaci koji su pomogli spasiti Božić....
Knjiga je originalan poklon koji ostaje u trajnom sjećanju...
Tanja

"Ovako je to izgledalo prošle godine. Naš sin Predrag je za svoj rođendan koji je poslije Božića 27.12.(a svi znamo da se tada nadobiva raznih poklona, pa je nekad i problem što pokloniti za rođendan) od svojih tetki Glorije i Margarete dobio knjigu u kojoj su on i njegova seka Lorena glavni likovi...
Oduševio se jer se u knjizi osim njih dvoje spominju mama i tata, naše malo selo Niza, a njih dvoje su glavni junaci koji su pomogli spasiti Božić....
Knjiga je originalan poklon koji ostaje u trajnom sjećanju...
Ja osobno sam već poklonila dvije knjige "Kako sam došao na svijet " mojim nećacima Karlu i Franu njihovi roditelji su se isto tako oduševili vašim radom...
Danas malo bolja igračka košta koliko i vaša knjiga koja ne može dosaditi jer ju čitaš ponovno i ponovno nakon nekog vremena...toplo preporučujemo svima...lijep pozdrav"


Onda, hoćeš li i ti postati jedan od zadovoljnih korisnika?
Provjeri naše bajke!

Sljedeći članak
Zašto bi svako dijete na svijetu trebalo imati barem jednu tetu
O tetama sve najbolje, kad vam kažemo. Tete su zakon. Trebalo bi proglasiti svjetski dan teta i tetinstva.
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 2 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i