Zašto je ovo najljepši poklon za bebu? Evo 5 neporecivih razloga

Moguće vrijeme čitanja 3 minute

Natrag na blog

Još uvijek niste sigurni je li rimovani bestseler Tvornice snova baš pravi poklon za babinje? Nakon ove liste, sve što ćete htjeti je kliknuti gumb «Personaliziraj». Tako nam pera!

1. NAŠA NOVA PERSONALIZIRANA NASLOVNICA JE BOMBONČIĆ, KAO I BEBINO LICE KOJE SE S NJE SMIJEŠI

Ne samo da smo ušminkali naslovnicu našeg rimovanog bestselera koji je već raznježio preko 10.000 mama, nego smo izdali i njegovu verziju za blizance: „Kako smo došli na svijet?“ – jedina i jedinstvena knjiga za bebice koje su na svijet stigle u paru.

2. TVRDE PERSONALIZIRANE KORICE = TRAJNA DIRLJIVA USPOMENA

To je naša matematika. Kad smo već kod brojeva... U lako prenosivim A4 dimenzijama (216x303mm) – ovaj najljepši poklon za bebe stanu baš u svaku torbu. Zašto je to ključno? Jer se nova mama od njega neće htjeti odvajati.

3. PORTRETI SU UMJETNOST, POGOTOVO OBITELJSKI!

...pa ih tako i tretiramo! 34 stranice ilustriranih obiteljskih trenutaka s likovima mame, tate i bebe nešto je u čemu ćete se gubiti satima. Knjige Tvornice snova printane su na luksuznom 140 gsm mat papiru koji će trajati duuuugo i bez problema izdržati nebrojena zajednička čitanja.

4. IZNENADI IH OSOBNOM POSVETOM NA KORICAMA KNJIGE.

Na samom kraju dirljive priče, vaš maleni otkrit će posvetu koju će čuvati poput blaga, a vašu zajedničku fotografiju pokazivat će poput značke. Dodaj ih u knjigu potpuno besplatno!

5. GRATIS UKRASNO PAKIRANJE!

Sremno za darivanje! I toliko slatko da ga sigurno neće pokidati.

6. ZAČINI LJUBAVLJU ZADNJE STRANICE KNJIGE.

Rekli smo 5, ali smo vas prevarili. Tijekom personalizacije navedite imena do 10 djetetu bliskih osoba, a mi ćemo ih pažljivo smjestiti u trpezu. Da su uvijek nadohvat ruke vašem mališanu, čim ih zatreba.

Sljedeći članak
Ukrasi na dar: Okiti bor umjetničkim djelom svog djeteta!
KAKO RAZVALITI NA BOŽIĆNO JUTRO? Samo slijedi ova tri koraka – lagana kao pahuljica.
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 3 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i