Sve personalizirane knjige u ponudi

Moguće vrijeme čitanja 3 minute

Natrag na blog

Naša misija je smislenom personalizacijom oplemeniti priču i svakom stranicom svakom djetetu zrcaliti njegovu bezgraničnu posebnost, maštovitost i hrabrost.
A ovo su knjige kroz koje to činimo:

1. Kako sam došao na svijet?


Uzrast: 0 – 3 godine
Najtoplija personalizirana priča o TVOJOJ OBITELJI dirnut će te do suza. Sve što je potrebno za bebu stoji u najmedenijem receptu na svijetu. Jedna mama, jedan tata - i nekoliko začina...
BESPLATNO PRELISTAJ ODMAH

2. Kako ću spasiti abecedu?


Uzrast: 3 – 7 godina
30 rimovanih, šaljivih i pametno osmišljenih priča o slovima lako ulaze u dječje uši. Ova nimalo bezopasna priča tvog mališana vodi u čudesnu zemlju Abecedoniju, gdje će pokrenuti borbu - za znanje i samopouzdanje!
BESPLATNO PRELISTAJ ODMAH

3. Ptičji Eldorado


Uzrast: 3 - 9 godina
Jednim poklonom oduševi oboje i poveži svoj duo! Neka dobro protrljaju oči, jer u ovoj personaliziranoj pernatoj avanturi nastupaju zajedno.
BESPLATNO PRELISTAJ ODMAH

4. Plastelinko i ja


Uzrast: 2 - 6 godina
Pretvori mališana u pravog superjunaka! A uz njega, u priči, nastupa još jedan prijatelj kojeg voli. Kratka personalizacija dijeli te od najboljeg rođendanskog poklona!
BESPLATNO PRELISTAJ ODMAH

5. Tajna bakine škrinje


Uzrast: 5 - 9 godina
Oduševi svoju obitelj neobičnom gusarskom pustolovina u kojoj su tata i dijete glavni likovi. Velika tajna skrivena je u jednoj staroj škrinji...
BESPLATNO PRELISTAJ ODMAH

6. Grad snježnih jahača


Uzrast: 3 - 9 godina
Priča koja okuplja obitelj. Ušuškajte se zajedno, jer ova omiljena personalizirana zimska bajka smješta brata i sestru, dva brata ili dvije sestre u središte nimalo bezazlene pahuljaste avanture.
BESPLATNO PRELISTAJ ODMAH

7. Čarolija badnje noći


Uzrast: 3 - 9 godina
Duh Božića nikada nije bio stvarniji. Ova personalizirana božićna bajka svakom će djetetu omogućiti nemoguće – badnju noć s Djedom Mrazom!
BESPLATNO PRELISTAJ ODMAH

8. Kako smo došli na svijet?


Uzrast: 0 - 3 godine
Najtoplija personalizirana priča o TVOJOJ OBITELJI dirnut će te do suza. Sve što je potrebno za blizanački par stoji u najmedenijem receptu na svijetu. Jedna mama, jedan tata - i nekoliko začina..
BESPLATNO PRELISTAJ ODMAH


Sljedeći članak
Snovotvorci istražuju: najpopularnija imena BEBA u 2015. godini
Na uzorku od 2.111 beba istražili smo koja su imena bila najčešća, a koja najrjeđa među bebama koje su dobile našu personaliziranu knjigu "Kako sam došao na svijet" tijekom 2015. godine
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 2 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i