SNOVOTVORCI ISTRAŽILI: Koja su najpopularnija imena beba u 2018.

Moguće vrijeme čitanja 2 minute

Natrag na blog

Volimo ih nazivati «Ribice», «Štrudlice», «Anđele» i «Sunce moje», ali kad je riječ o imenu koje će beba nositi cijeli život, stvar je malo zamršenija. Zamršena gotovo kao i odgovor na pitanje «Kako sam došao na svijet?».

Bez brige, Snovotvorci su za vas pripremili rješenje za oboje. Ne bismo li novim mamama i tatama barem malo olakšali posao, na uzorku od 5.000 beba istražili smo koja su imena bila najčešća, a koja najrjeđa među prinovama koje su dobile AH, TAJ NAJLJEPŠI personalizirani poklon za babinje iz Tvornice snova u 2018. godini.

Djevojčice i dječake poredali smo poimence i saznali koja su imena najpopularnija u Hrvatskoj u 2018. godini.

Čini se da će se u parku najviše glavica okrenuti kad se vikne «Mia» ili «Luka», i to čak treću godinu za redom, ali zato će Una, Janik, Ejla i Zlatan točno znati kad je riječ o njima jer svoje ime ne dijele baš ni s kime. (Nadamo se da isto nije i s kanticom za pijesak!) Od neobičnih imena još izdvajamo ova za djevojčice:

&

koja spadaju pod imena za dječake koja su rijetka kao i njihovi mliječni zubići. Ova snena i neobično slatka četa već od malih nogu zna da su rode u najmanju ruku neuračunljive kad je riječ o malim bebama jer «tko nebom pluta, puno puta i zaluta – nebo je i tako svugdje isto, smjerova ima, milijun i tristo!»

Kako biste izbjegli ovu teško ispravljivu zabludu, ne tragajte dalje i budite još bolji tata, budite mama svih mama ili pak teta zbog koje će na tren zaboraviti čak i Elzu.

PERSONALIZIRAJ NAJLJEPŠI POKLON ZA BABINJE

Sljedeći članak
Najljepša čestitka za babinje koju si ikad vidjela
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 2 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i