Ptičji Eldorado: Avantura Andrijane i Biljane

Moguće vrijeme čitanja 2 minute

Natrag na blog

Tako to obično biva. Najprije Andrijani sine neka luda ideja. Recimo, a što ako... Što ako ptice uopće ne odlaze u toplije krajeve? Što ako odlaze u neki samo njima znani svijet? Što ako su se umorile od Zemlje i nas Zemljana i otišle na neki drugi planet, u neku drugu dimenziju na neku vrstu ptičjeg godišnjeg odmora? Kako bi taj odmor izgledao?

Nakon toga, Andrijana nazove Biljanu da provjeri što ona misli o tome. Biljana se uopće ne iznenadi. I njoj je najnormalnija stvar na svijetu pomisliti kako ptice zapravo odlaze nekamo na godišnji. Zašto ne? Što je još bolje, Biljana sve to lako u svojoj glavi zamisli i još lakše prenese ne papire. I tako se rađa čarolija...
A Ptičji Eldorado možda je najluđa avantura u koju možete poslati svoje mališane. Samo pazite! Kako biste otišli u ovu pustolovinu, morate ih poslati zajedno! Jedino je tako čarolija moguća.

Ah, kakva će to avantura biti! Na Ptičjem Eldoradu vidjet će prekrasna mjesta: Vrh vulkana, Zaljev zmajeva, Polje divovskih jaja, Staze ludih trkačica, Pernate livade, Čudesne slapove, upoznati posebna stvorenja: Slonovske ptice, vladaricu Otoka, Rozicu - posljednju pterodaktilicu na svijetu, a cijelim putem će ih pratiti Rodan koji će, vidjet ćete, postati njihov istinski prijatelj.

Onda, što čekate? I sami ste poželjeli na Ptičji Eldorado? Nema problema, to je avantura za sve uzraste! Biljana i Andrijana imaju više od 10 godina (samo malo više), pa se ludo zabavljaju na tom Otoku. Zašto ne biste i vi i vaš 30-godišnji brat? :)

Prelistaj našu novu avanturu OVDJE

Sljedeći članak
Pismo Djeda Mraza
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 1 minuta
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i