Pitali smo bebe zašto obožavaju ovu personaliziranu knjigu

Moguće vrijeme čitanja 5 minuta

Natrag na blog

Naslušali smo se priča o tome koliko su mame plakale zbog ove knjige i koliko je tata pokušalo sakriti suze dok ju je čitalo. Vrijeme je da čujemo što o najpopularnijoj personaliziranoj knjizi, Kako sam došao na svijet, imaju za reći bebe. Ipak je svaka peta beba u zemlji prošle godine dobila jedan svoj primjerak.
Bebaste recenzije prenosimo vam u cijelosti, a zbog njihove sigurnosti (čitaj slatkoće zbog koje bi postale iznimno popularne) bebe su odlučile ostati anonimne:

Beba 1
Sa sugovornikom broj jedan odlučili smo se naći u parku pored njegove zgrade. Kaže da bi ga sunčan dan ionako izvukao van pa nam je to bila idealna prilika za razgovor u njegovu poznatom okruženju.
U trenucima između spuštanja niz tobogan uspjeli smo uhvatiti kako ga je knjiga oduševila na prvi pogled. Dobio ju je, kaže, od kumova za kršenje, a roditelji mu je od tada čitaju gotovo svakodnevno. Najviše mu se sviđa što ilustrirana beba u knjizi izgleda identično kao on. Povjerio nam se da je i njegov prijatelj iz vrtića dobio istu no, nema brige da se njih dvije slučajno pomiješaju jer je već na naslovnici jasno koja je čija. Njegova je ona s plavim kovrčavim dječakom čije ime počinje na…pssst. 😉
Našem je sugovorniku uskoro bilo vrijeme za popodnevno spavanje pa smo nastavili dalje.

Beba 2
Drugu smo sugovornicu zatekli usred ručka. Između brojnih mljackanja priznala nam je kako joj je omiljeni dio njene personalizirane priče njena fotografija na trećoj stranici. Kaže kako ju mama i tata stalno fotkaju, a najdraže joj je kad ju uhvate u spontanim trenucima, primjerice dok se igra sa svojim plišancima.
Svoju knjigu Kako sam došao na svijet dobila je od bake i djeda, a oni su na treću stranicu ubacili fotografiju na kojoj je još sasvim mala, tek izašla iz rodilišta. Šapnula nam je da joj se baš sviđa njen outfit na toj fotki, mala roza kapica i sićušna čipkasta haljinica.
Intervju smo uskoro priveli kraju s obzirom da je našoj maloj sugovornici upravo počeo omiljeni crtić.

Beba 3
Trećeg bebastog čitača zatekli smo na spavanju. Dok je spavao prolistali smo njegovu personaliziranu priču koja je stajala na polici iznad kolijevke. Već smo željeli odustati kad se mali spavalica probudio i bez da smo išta rekli povikao – „Tu su imena svih koji me vole!“. Prvo smo ga gledali u čudu, a onda smo shvatili o čemu je riječ. Personalizirana knjiga Kako sam došao na svijet na svojim zadnjim stranicama krije nešto sasvim posebno. Tu se naime mogu dodati začini bez kojih recept za nastanak bebe ne bi bio potpun.
Tko su začini? Sve one osobe koje bebu vole jednako kao mama i tata, a najviše uživaju štipajući joj obraze. Malca smo ostavili mami na hranjenje i zaputili se dalje.

Beba 4
Četvrtu bebu našli smo u šetnji s tatom. Povjerila nam je da vrlo klišejski voli šetnje prirodom i uživa gledati stariju djecu kako se igraju. Kaže kako ne može dočekati da i ona uskoro potrči za loptom na dječjem igralištu. Kad smo je pitali o njenoj personaliziranoj knjizi odmah nam je rekla kako joj ju je poklonio upravo tata. Zapravo, poklonio ju je mami i njoj, a jednom je prilikom i čula tatu kako govori mami da nema ljepšeg dara od djeteta. Nešto slično tome napisao je i u posveti koja ide u knjigu, pa kaže da joj je upravo posveta najljepši dio njene priče. U njoj su zapisane sve emocije, a mama se svaki puta rasplače kad ju pročita.

Beba 5
Zbog sugovornika broj pet morali smo se zaputiti izvan grada jer je vikend provodio kod tete u Zagorju. Dočekao nas je u dvorištu okružen macama i psima. Nismo morali dugo čekati da otkrijemo što je to njemu najdraže u njegovom primjerku knjige Kako sam došao na svijet. Ispričao nam je da ga je teta naučila kako svaki dan i svaki događaj jednom postane uspomena. I kako se nekih dana želimo sjećati više nego ostalih. Otkrio nam je da mu je knjigu poklonila upravo ona jer joj je njegov dolazak na svijet jedan od najvažnijih dana u životu, a knjiga joj je pomogla da tu najljepšu uspomenu pamti zauvijek.

Imaš li i ti doma bebu kojoj bi se sviđalo postati glavni lik njene vlastite priče?
Ispuni joj želju i odmah personaliziraj ovu hit priču. U knjigu dodaj likove i mame i tate i bebe, kreiraj vaš izgled, izaberi dvije fotke i upiši posvetu. Sigurni smo da će i recenzija tvoje bebe zvučati slično kao i ove naših malih sugovornika.

BESPLATNO PRELISTAJ KAKO SAM DOŠAO NA SVIJET


Sljedeći članak
Sve personalizirane knjige u ponudi
Naša misija je smislenom personalizacijom oplemeniti priču i svakom stranicom svakom djetetu zrcaliti njegovu bezgraničnu posebnost, maštovitost i hrabrost. A ovo su knjige kroz koje to činimo:
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 3 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i