Nova era u Tvornici snova: ususret njemačkoj publici

Moguće vrijeme čitanja 2 minute

Natrag na blog

Knjigu želimo učiniti djetetovim najboljim prijateljem, a čitanje najljepšim iskustvom!, rekli smo mi Snovotvorci prije 4 godine. Želimo da se mališani diljem svijeta osjećaju posebno dok listaju stranice koje smo pripremili upravo za njih!, dodali smo nedugo nakon toga.

I evo nas danas, na ovaj Glücklich Tag kada je 5 od naših 6 naslova dostupno i na njemačkom tržištu! Pogledajte naš njemački web shop: MR. GOOD KNIGHT

Od danas i mali Nijemci mogu uživati u Gradu snježnih jahača (Die Stadt der Schneereiter), pustolovinama s Plastelinkom (Plastilino und Ich), avanturom na gusarskom brodu u bajci Tajna bakine škrinje (Das Geheimnis von Omas Truhe), našoj božićnoj bajci Glazba badnje noći (Weihnachtswundermusik) te u apsolutnom hitu u Hrvatskoj - rimovanoj priči Kako sam došao na svijet (Wie ich auf die Welt gekommen bin?).

Sve knjige osim "Kako sam došao na svijet" i "Kako ću spasiti abecedu" i vi, dragi naši, možete od danas naručiti i na njemačkom jeziku. Jezik knjige odabirete na prvom koraku personalizacije.

Ali tu ne stajemo. Želja nam je da na prvom koraku personalizacije možete birati između puno više jezika. Cilj nam je svoju čaroliju, svoje snove i svoj optimizam širiti diljem Europe, pa i svijeta.

A Hrvatska je svakako nama najdraži kutak svijeta iz kojeg smo započeli svoje putovanje. Hvala vam na podršci koju ste nam pružili! Nadamo se da ćete uživati u svim novim maštovitim avanturama koje Vam upravo spremamo...

Vaši Snovotvorci


Sljedeći članak
2.a, hvala!
Prisjećamo se 2.a i istraživanja o utjecaju personaliziranih knjiga na čitalačke navike djece koje smo proveli u rujnu 2014. godine.
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 2 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i