Mjesec ljubavi i darivanja u Tvornici snova

Moguće vrijeme čitanja 2 minute

Natrag na blog

U Tvornici snova svaki je mjesec - mjesec ljubavi i darivanja, no baš u travnju smo odlučili iskazati tu ljubav i više nego inače. Vjerujemo da je svako dijete važno i zaslužuje imati posebnog prijatelja - knjigu koja govori baš o njemu!

Nemaju sva djeca mamu, tatu, tetu ili baku koji će im svakodnevno pokazivati koliko su posebna. Zato smo odlučili glavnim likovima naših priča učiniti mališane smještene u domove za nezbrinutu djecu diljem Hrvatske. Tako su iz naše Tvornice u proteklih mjesec dana u dječje ruke otputovale čak 144 knjige!

Darivali smo djecu iz Dječjeg doma “Sv. Ana” u Vinkovcima, Doma za djecu Zagreb, Dječjeg doma “Klasje” iz Osijeka, iz Dječjeg doma “Tić” iz Rijeke, Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” Lovran, Centra “Izvor” Selce, SOS dječjeg sela Leskovac i SOS dječjeg sela Lekenik.

Od prvog okupljanja Snovotovoraca, znali smo da knjigu želimo dovesti do što više djece. Isprva smo poklanjali skromno, ali uvijek od srca. Sada kad smo malo veći, čini nas sretnima što puno malih heroja ulazi u svijet pustolovina kroz naše priče.

No, nismo samo mi, Snovotvorci, zaslužni za širenje ljubavi diljem Hrvatske. Zahvaljujući Vama, mogli smo rasti i poklanjati više. Svaki put kada ste kupili naš “Grad snježnih jahača” za svoje kćeri za Božić ili nećacima i nećakinjama slovaricu za početak škole, učinili ste darivanje mališana bez obiteljske skrbi mogućim.

Za sve to od srca Vam hvala jer naša darivanja bez Vas ne bi bila moguća! Hvala Vam što nas podržavate i što ćete nastaviti podupirati našu misiju i u budućim akcijama darivanja. Zajedno možemo knjigu učiniti djetetovim najboljim prijateljem i čitanje najljepšim iskustvom! :)

Sljedeći članak
Snovotvorci istražuju: najpopularnija imena BEBA u 2015. godini
Na uzorku od 2.111 beba istražili smo koja su imena bila najčešća, a koja najrjeđa među bebama koje su dobile našu personaliziranu knjigu "Kako sam došao na svijet" tijekom 2015. godine
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 2 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i