Slikovnice su samo za djecu? Mo'š mislit.

Moguće vrijeme čitanja 3 minute

Natrag na blog

Kad čuješ riječ „slikovnica“, sigurno pomisliš na knjižice koje se čitaju klincima prije spavanja.
U glavi su ti šarene stranice, medene ilustracije i simpatične rime koje čitatelja vode na čudnovata putovanja. I prestale su te zanimati kad si navršila 10.
Imamo dobre vijesti: postoji jedna slikovnica koju nikada nećeš prerasti. Kao što nisi prerasla ni barbike (psssst, nećemo nikome reći).
Naime, odgovorno tvrdimo da se od našeg rimovanog bestselera „Kako sam došao na svijet?“ nećeš moći odvojiti. Evo i zašto.

1. U ovoj priči nalaziš se ti.
Dobro si pročitala - u ovu priču ušetat ćeš kao u svoj stan petkom poslije posla. U svega par klikova odaberi svoju frizuru, boju kose i očiju, pa gledaj digitalnu verziju sebe kako ti se smiješi iz samo tvoje knjige. Obećajemo, bit ćeš zgodna skoro k'o u stvarnosti.

2. U najboljem si mogućem društvu.
U ovoj priči nastupate baš svi – i tata, i beba, i ti.
Posljedica? Ova knjiga više nije „samo tvoja“ – pretvara se u najslađi obiteljski recept, samo vaš. Jer bebe ne donose rode, one nastaju po jednostavnoj, ali čarobnoj recepturi. Jedna mama, jedan tata – ključni su sastojci za bebu, ali i za dirljivu priču o obitelji.

3. Dodatno ćeš je zasladiti fotkom.
Na uvodnoj stranici može stajati naaajslađa fotka na svijetu – fotka tvog mališana, naravno.
I kada on više ne bude tako malen, svima ćeš je ponosno pokazivati. Prvo kumovima i frendovima, kasnije snasi ili zetu, možda čak i unucima.
Tamo će uvijek ostati tvoja beba.

4. Čuvamo prostor za tvoje riječi.
Ostavili smo ga na stražnjoj korici, da svom omiljenom biću uputiš koju od srca. Ako nisi od riječi, ne brini, i emoji će biti dovoljan. Ili vaša zajednička fotka koju možeš dodati po želji.
A vrijedi više od 1000 emojija.

5. Začini ljubavlju zadnje stranice knjige.
Svaki dobar recept treba začine, pa tako i ovaj obiteljski.
Navedi imena do 10 djetetu bliskih osoba, a mi ćemo ih pažljivo smjestiti u teglice. Da su uvijek nadohvat ruke tvom mališanu, čim ih zatreba.

I... još uvijek misliš da slikovnice nisu za tebe? Mislila je to i mama Iva Šutić, a na kraju nam je ispričala ovo:

"Za prvi rođendan Lenonu smo poklonili uspomenu. Naša mala obitelj u jednoj preslatkoj priči. Ništa veliko, ja ne znam s riječima puno, samo me prođu sve te neke emocije... Dovoljno da znam da je ovo nešto što želim da čuva i lista cijeli život s velikim osmijehom i pokojom sretnom suzicom."

Onda, što još čekaš?

NARUČI TRAJNU OBITELJSKU USPOMENU

Sljedeći članak
PRIJE I POSLIJE: 10 urnebesnih fotki klinaca na prvi dan vrtića
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 3 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i