Hej, sada i svoj lik prepoznajem u knjizi!

Moguće vrijeme čitanja 1 minuta

Natrag na blog

OK, djeca jesu maštovita. Mnogim mališanima s kojima smo se družili činjenica da njihov lik u priči nema kosu kao oni, uopće nije smetala.

No, priznat ćete - ovo je baš fora! Sada možete odabrati boju kose, frizuru, boju očiju, pa čak i dodavati i oduzimati naočale likovima iz priče!

Osim što je zabavno kreirati njihov izgled (ciljajući na to da se što više približite stvarnom izgledu) i krajnji proizvod je uvjerljiviji, a personalizacija nekako potpunija kada, pored tekstulanih podataka i fotografija, sadržava i ovaj "detalj".

A taj "detalj", dragi naši, nastao je pomnim planiranjem i još pomnijom duuuuugotrajnom realizacijom.

Vidite ove 64 sličice?

To je samo jedan mali, mali dio pripreme - i to samo jednoga naslova. Kada se u obzir uzmu sve stavke prema kojima možete personalizirati lik djeteta, dolazimo do ukupno 192 kombinacije za jednu knjigu sa jednim glavnim likom!

No to još uvijek nije sve. Uzmimo za primjer kovrčavog plavokosog dječaka s naočalama. On se na nekim stranicama pojavljuje i iz profila, zar ne?

U svakom slučaju, ova prilagodba bila je veliki izazov za sve nas Snovotvorce, osobito za našu ilustratoricu Biljanu i naše programere!

Još niste pokušali kreirati izgled svoga mališana?

Sad je pravo vrijeme za to!

Ugodnu zabavu želimo! :)


Sljedeći članak
Nova era u Tvornici snova: ususret njemačkoj publici
Tvornica snova učinila je veliki korak - od danas su naše knjige dostupne i na njemačkom tržištu
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 2 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i