Čemu služe tate?

Moguće vrijeme čitanja 3 minute

Natrag na blog

Čemu služe te tate? Napravili smo pregled najvažnijih stvari. Slobodno ga svojim prijedlozima dopunite. Ujedno, ovo je "must-have" lista za svakog tatu.

1. Tate kopaju rupe u pijesku i grade fantastične dvorce. Nakon izgradnje, dvorac ne fotografiraju već ti dozvole da ih bosim nožicama srušiš. (Da, čak i Channing Tatum.)

2. Tate te nose oko vrata. Mama uvijek misli da ćeš pasti i slomiti kralješnicu, ali nećeš. Jer sve se tate rode s urođenom sposobnošću nosanja mališana na ramenima.

3. Tate te uhvate za noge i onda hodaš na rukama, a to je jako bitno i svi bi ljudi trebali ponekad hodati na rukama, čisto da promijene perspektivu i promotre život iz drugog kuta.

4. Upozorenje: Samo za tate djevojčica! Svaki tata, barem jednom, dozvoli svojoj djevojčici da mu stavi vijenac od tratinčica na glavu. Ili nalakira nokte. Kao Petra našem Snovotvorcu Goranu.

5. Pravi tata zna kuhati. Barem Čokolino. Super je što ga onda i jede zajedno s tobom.

6. Tata ti dozvoli da se popneš na najveći tobogan, pa te bodri sa tla, dok mama čupa kosu sa glave. Ali neće se dogoditi ništa strašno. Tate uvijek uhvate svoju djecu.

7. Tata je junak jer bez problema otvara tegle od krastavaca, a mama ga uvijek zamoli da obavi taj delikatni zadatak za nju.

8. Tata je junak jer, iako se boji usisavača, katkada ga uhvati u ruke. I onda redovno pjeva i pleše, valjda da odagna strah. A to zna biti jako zabavno.

9. Tate znaju pripovijedati priče za laku noć. Često tu bude izokrenutih dijelova, pomiješa Crvenkapicu sa Trnoružicom, ali baš u tome i je fora.

10. Kad te tata zagrli, osjećaš se jako sigurno jer znaš da bi se za tebe borio i protiv onog strašnog lava iz priče, ako bi bilo potrebno.

11. Znaju tate i sudjelovati u pričama u kojima su njihovi mališani glavni likovi! Oduševi svoju obitelj neobičnom gusarskom pustolovinom u kojoj su tata i dijete u centru radnje: Tajna bakine škrinje

Sljedeći članak
Rezultati nagradnog natječaja "Djed Mraz traži junake knjiga" 2017.
Imamo pobjednike nagradnoga natječaja na Facebooku - božićna posveta 2017.!
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 6 minuta
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i