APPsolutno inovativno: Hit personalizirana knjiga s voiceover tehnologijom

Moguće vrijeme čitanja 3 minute

Natrag na blog

Ako si osviještena mama i imaš internetsku vezu, sigurno si čula za našu personaliziranu slovopriču za bildanje dječjeg samopouzdanja. Baš tako – riječ je o „Kako ću spasiti abecedu?“, ultimativnom vodiču zbog kojeg će tvoj klinac zarikati k'o lav. Ne brini, nećeš ga morati zatvoriti u zoološki vrt, ali ćeš se svima pohvaliti o njegovoj novostečenoj neustrašivosti.

Naime, ova nimalo bezopasna priča tvog mališana vodi u čudesnu zemlju Abecedoniju, gdje on stječe samopouzdanje na najzabavnije načine. Bori se protiv strašnih Slovoždera, uči kako biti svoj, zauzima se za slabije od sebe, čak i spašava jednu čitavu zemlju – bez da ikada napusti svijet mašte. Osim što ga šalje u nezaboravne pustolovine, naša se knjiga direktno obraća tvom malenom junaku.

Od korice do korice, oslovi ga ukupno 46 puta. Kul, ha?

Tom je statusu pridonijela i voiceover tehnologija, APPsolutno inovativna metoda učenja slova.

Kako funkcionira?

Iza svemirskog naziva krije se naša besplatna mobilna aplikacija „Slovarica“. Kroz igru memory tvoje dijete povezuje parove slova i skuplja bodove kojima otključava priče o slovima – njih 30, što ga ponovno vraća knjizi . Mališan pritom pamti poziciju slova, njihov izgled, ali i izgovor – zahvaljujući voiceover magiji. Slova je, naime, oživio Zoran Pribičević, svima poznat kao Flin Fakin iz "Vrlo zapetljane priče".

Dobro si čula, i naša knjiga je dobila glas. I to ne bilo koji, već omiljeni glas iz crtića.

Taj isti glas kasnije čita onih 30 rimovanih pričica o slovima zbog kojih se klinci valjaju od smijeha.

Tko stoji iza svega?

Sve je začarobirala Snovotvorka Andrijana koja je na ideji personalizirane knjige o slovima radila više od godinu dana. Za njenu realizaciju i stvaranje bilo je potrebno dodatnih 9 mjeseci.

Čarobni štapić tada je preuzeo Snovotvorac Siniša. Promatrajući knjigu kroz svoje digitalne naočale, zaključio je da bi mogla progovoriti. Čiribu, čiriba – na svijet je došla aplikacija Slovarica, u čemu je sudjelovao tim od čak 10 vrijednih Snovotvoraca.

Iako se koriste i odvojeno, personalizirana slovopriča i voiceover tehnologija najbolje su u paru. Danas jednako uveseljavaju malene čitače i ponosne mame i tate koji više nemaju problem s posuđivanjem mobitela. (Doziranim, naravno.)

Jer klinci im čitaju k'o veliki. RAWR!


AKO VEĆ NISI,

UPOZNAJ PRVU PERSONALIZIRANU KNJIGU S VOICEOVER TEHNOLOGIJOM:

NARUČI KNJIGU "KAKO ĆU SPASITI ABECEDU?"

SKINI BESPLATNU APLIKACIJU „SLOVARICA“ – iOS

SKINI BESPLATNU APLIKACIJU „SLOVARICA“ - ANDROID

Sljedeći članak
5 fenomenalnih činjenica o najpoklonu za prijatelja iz vrtića
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 3 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i