8 stvari koje mogu razumjeti samo mame blizanaca

Moguće vrijeme čitanja 2 minute

Natrag na blog

1. Onaj trenutak kad ti doktor kaže da nosiš blizance.

2. „Dvije! Imat ću dvije bebice!“
ova vijest vraća se u mamine misli, ali u dva oprečna ruha: „Imat ću dvije bebice, to je taaako slatko. Dvoje male čarapice, dvije male kapice.../„Imat ću dvije bebe! Dvije!!! Pa kako ću, pobogu, s dvije bebe??!““

3. OK, nakon 3-4 mjeseca cijela stvar ti napokon sjedne. Bit ćeš mama blizanaca. Prihvatila si to. Veseliš se. Opet si ona stara. Stabilna. I baš nekad u to vrijeme, poznanici (a ponekad i slučajni prolaznici) počnu te zaustavljati na ulici sa sljedećim:

4. No sve to ipak prođe i brže nego si se nadala, i eto tebe kod kuće sa dva malena zlata. Kreće dnevna rutina.

5. Pitaš se kad će više doći to vrijeme kad će se tvoji blizanci igrati jedno s drugim. Zasada, koliko si uočila, uspješno, u duetu, znaju jedino vrištati. Tu su sinkronizirani. I nepobjedivi. Isprobala si sve trikove. I napokon se predala. Sad vrištiš i ti.

6. Baš ti je žao svih onih „normalnih“ mama što se u parku žale na svoje neprospavane noći. Neke od njih, kako su naglasile, navečer otvore bocu vina. Zaslužuju to, nakon napornog dana na radnom mjestu zvanom „mama“. To im i nije tako loša ideja – pomisliš i otvoriš dvije. Jer 2 je tvoj broj.

7. Teško je. Priznala si to već i sebi i drugima. Ali u isto to vrijeme, posebno je. To nitko ne može poreći. Ne nakon što pogleda nešto ovako:


8. Osim toga, jedino ako si MAMA BLIZANACA možeš uživati u personaliziranoj knjizi „Kako smo došli na svijet?“ koja pripovijeda o tvoje dvije nezamjenjive bebice.

Prelistaj

Sljedeći članak
Ivano (3) naučio slova - uz personaliziranu slovaricu i app!
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 2 minute
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i