5 fenomenalnih činjenica o najpoklonu za prijatelja iz vrtića

Moguće vrijeme čitanja 3 minute

Natrag na blog

Albert Einstein još je davnih dana rekao da su dvije stvari beskonačne: svemir i ljudska glupost. Mi bismo toj listi pridodali i dječje rođendane.

Sigurno znaš kako to ide. Došla si po klinca u vrtić i, osim njegova ozarena lica, dočekala te je nova pozivnica za rođendan. Treća po redu ovaj mjesec. Automatski si otpisala kavu s frendicom iz srednje jer ti je jasno da ćeš još jednu subotu provesti u kavezu sa šarenim lopticama. JEEEEEJ.

Ali zabavni dio tek slijedi – novi rođendan znači i kupnju novog poklona. Još gore, SMIŠLJANJE istog. Ako te znaju baš sve tete s odjela za legiće, a istovremeno ti je plastike preko glave, pravo je vrijeme da promijeniš svoju rutinu darivanja.

Poklonom koji će oduševiti baš svakog vrtićarca.

Naša hit knjiga za bildanje dječjeg samopouzdanja, „Kako ću spasiti abecedu?“, može se okititi tom titulom - evo i 5 razloga zašto.

1. Personalizirana je.
Naša se knjiga direktno obraća malenom junaku. Od korice do korice, oslovi ga ukupno 46 puta. Kul, ha? Takve su i sadržajne, šaljive i pametno osmišljene pričice – po jedna za svako od 30 slova koja će mališan susresti u priči.

I ne samo da će ih susresti – mališan će slova morati i spasiti od strašnih Slovoždera – tako što će ih naučiti.

2. Ne iziskuje ustajanje iz kauča.
Dobro si pročitala – personalizirat ćeš je za 3 minute, naručiti za 4, a na kućni prag će ti sletjeti za 7 radnih dana. Točno na vrijeme, budući da pozivnicu dobiješ dva tjedna prije velikog slavlja.

Ups, iz kauča će te ipak dići zvonjava dostavljača.


3. Istaknut ćeš se u moru poklona.
Garantiramo ti da će maleni Vito, Fran ili Ivor dobiti barem pet paketa legića. To je super za tete u dućanu, ali ne i za tebe, jer ćeš se utopiti u moru plastike. Slavljenika će puno više oduševiti osobni touch naše personalizirane slovopriče – zajednička fotka njega i best frenda na stražnjoj korici.

Originalnost zajamčena!

4. APPsolutno je inovativan.
Tvoj klinac nije jedini, i naša knjiga ima frenda. Frendicu, zapravo – u kombinaciji s besplatnom mobilnom aplikacijom „Slovaricom“ čini super zabavnu metodu učenja slova. Iako se koriste i odvojeno, personalizirana slovopriča i voiceover tehnologija najbolje su u paru, a malenim će vrtićarcima priuštiti još kvalitetnije zajedničko vrijeme.

5. Dolazi uz besplatno ukrasno pakiranje.
... i spremna je za darivanje.

Ako još uvijek dvojiš oko naručivanja ovog hita među vrtićarcima, vidi što je o njemu rekla mama Jelena:

„Moja Luana je knjigu dobila na poklon od najbolje frendice iz grupe. Abecedu je spasila već 4 puta i nikako da joj dosadi. Hvala mami Vesni na originalnom poklonu, i mene je inspirirala za sva buduća darivanja.“

Upozorenje: Darivanje ovako genijalnog poklona može rezultirati lavinom novih pozivnica. Poklanjati na vlastitu odgovornost.

NARUČI NAJPOKLON ZA VRTIĆARCA

Sljedeći članak
Top lista najkul superheroja svih vremena
Admin Bloger
Moguće vrijeme čitanja 6 minuta
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i