Besplatna knjiga za tebe

Tvoja podrška u poklanjanju
Pronaći pravi poklon za dijete nije nimalo laka stvar! Mi Snovotvorci dobro razumijemo tvoju potrebu da svojim najmilijima pokloniš nešto originalno, nešto što će pružiti pravi doživljaj - nešto što se pamti!
I zato smo tu! 

Za sve naše prijatelje koji su se već uvjerili u čarobno iskustvo poklanjanja naših knjiga, pripremili smo program unutar kojeg želimo nagraditi i podržati njihovu potragu za savršenim poklonom! :)

10% popusta na iduću kupljenu knjigu
Zato ti, nakon prve kupljene knjige, poklanjamo 10% popusta na svaku iduću kupljenu knjigu! Baš svaku! Neovisno o godišnjem dobu, prognozi i sličim okolnostima! :)

Svaka peta knjiga je besplatna
A za tebe koji se nikako ne možeš osloboditi navike poklanjanja naših knjiga jer uživaš u doživljaju koji ono pruža... Eh, tebe želimo posebno nagraditi!
Osim što ćemo ti na svaku kupljenu knjigu nakon prve darovati uštedu od 10%, svaku 5. knjigu ćemo ti - pokloniti! 
Da, upravo tako! Petu knjigu ćemo izraditi i poslati na tvoju adresu kao poklon, potpuno besplatno! To može biti bilo koja knjiga, za bilo kojega mališana!

Prikaz programa vjernosti

Za ostvarenje prava na petu besplatnu knjigu, bitno je da su prve 4 knjige kupljene u periodu ne dužem od 15 mjeseci, počevši od datuma obavljanja prve kupovine.

 1. prva knjiga
 2. druga knjiga - 10% popusta
 3. treća knjiga - 10% popusta
 4. četvrta knjiga - 10% popusta
 5. peta knjiga - besplatna
Zašto to činimo?
Naša misija je povratak čarolije u ovaj užurbani suvremeni svijet u kojem ni mali ni veliki ne maštaju koliko bi trebali! Mi ćemo ti u znak zahvale što podržavaš rad Snovotvoraca pokloniti knjigu, a ti ćeš je pokloniti mališanu - tako ćemo biti korak bliže svome cilju!

Pravila programa vjernosti

Upoznaj se sa pravilima u obliku niže postavljenih pitanja i njihovih odgovora:

 0. Od kada vrijedi program vjernosti?
     Program se počinje provoditi sa 1.4.2016. Program se ne provodi                retrogradno te se ne odnosi na narudžbe nastale prije 1.4.2016.

 1. Je li knjiga stvarno besplatna?
  Da. Svaka peta knjiga naručena sa jednog korisničkog računa u potpunosti je besplatna. Nećeš platiti čak niti dostavu takve knjige.

 2. Ja sam već ranije naručio nekoliko knjiga, ali sa nekoliko različitih korisničkih računa, imam li pravo na besplatnu knjigu?
  Nažalost, ne. Žao nam je, ali program je postavljen automatski te se izrada i slanje besplatne knjige mogu samo tako realizirati. Potrebno je da sustav zabilježi 4 kupljene knjige na jednom korisničkom računu, a da bi bilo moguće poslati besplatnu knjigu.
  Dobra je vijest da se možeš i udružiti u kupnji sa prijateljima, susjedima, rodbinom preko jednog korisničkog računa i tako brže doći do besplatne knjige.

 3. Kako mogu znati koliko me dijeli od besplatne knjige?
  Samo se ulogiraj u svoj korisnički račun. Grafika na tvojem računu pokazat će ti koliko te dijeli od besplatne knjige. Također, na računu možeš pregledati kompletnu povijest svojih narudžbi.

 4. Kako se realiziraju kupnje s popustom od 10% i 100%?
  Vrlo jednostavno! Samo se, prilikom kupnje, ulogiraj u svoj korisnički račun! Naš je sustav dovoljno napredan da te prepozna i automatski će ti obračunati popuste koji ti pripadaju!

 5. Imaju li ove ponude rok valjanosti?
  Da. Za ostvarenje prava na 5. besplatnu knjigu, 4 prethodne kupljene knjige moraju biti kupljene unutar roka od 15 mjeseci. 
  Proizvod od čijeg je dana kupnje prošlo više od 15 mjeseci, briše se iz programa vjernosti.
Što još radimo za djecu
Besplatno pakiramo svaku knjigu
Saznaj više
Jamčimo kvalitetu
Jamstvo kvalitete
Poklanjamo bojanku
Preuzmi
Poklanjamo knjigu
Saznaj kako i kome :)
Saznaj više
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i