97% zadovoljnih kupaca

Zašto naši kupci misle da smo posebni?
Da ne bi bilo kako se neutemeljeno hvalimo, odlučili smo nakratko zanemariti sve pohvale pristigle na našu facebook stranicu (Ti možeš provjeriti) i provesti pravo empirijsko istraživanje zadovoljstva kupaca.

Anketirali smo više od 800 odraslih koji su naručili neku od naših knjiga i otkrili da je njih 97% potpuno zadovoljno i sretno sa pričom koju su poklonili svojim ljubljenim mališanima!
Program vjernosti (besplatna knjiga)

Stalno ideš na dječje rođendane, ne uspiješ se niti okrenuti a već je stigao novi Božić, a prijateljice stalno dojavljuju veselu vijest nakon koje slijede babinje?

Mi smo tvoja podrška u darivanju – s našim programom vjernosti možeš uštedjeti više od 280,00 kn.

Program uključuje: 10% popusta na iduću kupljenu knjigu Nakon prve kupljene knjige, poklanjamo 10% popusta na svaku iduću kupljenu knjigu.

Svaka peta knjiga je besplatna
Petu knjigu ćemo izraditi i poslati na tvoju adresu kao poklon, potpuno besplatno!
Važno: za ostvarenje prava na petu besplatnu knjigu, svih pet knjiga treba biti naručeno u periodu ne dužem od 15 mjeseci, počevši od datuma obavljanja prve kupovine.

Grafički prikaz programa vjernosti:

 1. prva knjiga - puna cijena
 2. druga knjiga - 10% popusta
 3. treća knjiga - 10% popusta
 4. četvrta knjiga - 10% popusta
 5. peta knjiga - besplatna
Super kvaliteta
Naše knjige izrađene su i osmišljene sa idejom da traju zauvijek. Zbog toga su unikatno personalizirane, tvrdo ukoričene, sadrže personaliziranu poruku darivatelja na stražnjim koricama, ime i lik mališana na prednjim koricama, fotografije i još puno personaliziranih detalja.

Sve to „zapakirano“ je u knjigu od 40 ilustriranih stranica, velikog A4 formata (dimenzija 216x303 mm), sa debelim, visoko kvalitetnim 140 gramskim papirom koji će izdržati sve izazove koje pred njega postavljaju male ručice!
Pravila programa vjernosti

Upoznaj se sa pravilima u obliku niže postavljenih pitanja i njihovih odgovora:

 1. Je li knjiga stvarno besplatna?
  Da. Svaka peta knjiga naručena sa jednog korisničkog računa u potpunosti je besplatna. Nećeš platiti čak niti dostavu takve knjige.

 2. Ja sam već ranije naručio nekoliko knjiga, ali sa nekoliko različitih korisničkih računa, imam li pravo na besplatnu knjigu?
  Nažalost, ne. Žao nam je, ali program je postavljen automatski te se izrada i slanje besplatne knjige mogu samo tako realizirati. Potrebno je da sustav zabilježi 4 kupljene knjige na jednom korisničkom računu, a da bi bilo moguće poslati besplatnu knjigu.
  Dobra je vijest da se možeš i udružiti u kupnji sa prijateljima, susjedima, rodbinom preko jednog korisničkog računa i tako brže doći do besplatne knjige.

 3. Kako mogu znati koliko me dijeli od besplatne knjige?
  Samo se ulogiraj u svoj korisnički račun. Grafika na tvojem računu pokazat će ti koliko te dijeli od besplatne knjige. Također, na računu možeš pregledati kompletnu povijest svojih narudžbi.

 4. Kako se realiziraju kupnje s popustom od 10% i 100%?
  Vrlo jednostavno! Samo se, prilikom kupnje, ulogiraj u svoj korisnički račun! Naš je sustav dovoljno napredan da te prepozna i automatski će ti obračunati popuste koji ti pripadaju!

 5. Imaju li ove ponude rok valjanosti?
  Da. Za ostvarenje prava na petu besplatnu knjigu, svih pet knjiga treba biti naručeno u periodu ne dužem od 15 mjeseci, počevši od datuma obavljanja prve kupovine.
  Proizvod od čijeg je dana kupnje prošlo više od 15 mjeseci, briše se iz programa vjernosti.
Pokloni najljepši poklon, koji se čuva zauvijek
Preslatko pakiranje
Darivanje pretvara u poseban doživljaj
Saznaj više
Besplatna express dostava
Za dvije i više naručenih knjiga.
Saznaj više
Inspiriramo vas i vaše mališane
Stvaramo besplatne sadržaje za vas - pratite nas.
Preuzmi
97% zadovoljnih kupaca
Stvaramo personalizirane knjige koje se čuvaju zauvijek.
Saznaj više
Kolačići (cookies) nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje kolačića. i